in

Vrouw onthult: “Mijn vriend heeft het bed gedeeld met een andere vrouw en vindt dat oké”

bed gedeeld
Beeld: Pexels

Een jonge vrouw is gekwetst en verward achtergebleven nadat haar vriend waarmee ze 3 jaar is het bed had gedeeld met een andere vrouw. Hij vertelde haar vervolgens dat het ‘niets bijzonders’ was.

Bed gedeeld met andere vrouw

De 21-jarige vertelde dat haar vriend op reis was gegaan met zijn beste vriend, de vrouw van zijn beste vriend en haar single vriendin. Er waren maar twee bedden beschikbaar op de korte vakantie, dus het getrouwde stel nam er een en liet de andere twee bedden achter om te delen. Hij vertelde me pas thuis dat dit de situatie was,’ schreef ze in een bericht op Reddit. Hij verontschuldigde zich dat hij het me niet eerder had verteld, maar vindt niet dat er iets mis is met het feit dat hij het bed met haar heeft gedeeld. De jonge vrouw zei dat ze overstuur was door de slaapregeling en de afwijzende houding van haar partner.

Hij begrijpt niet waarom ik overstuur ben en ik heb moeite om het hem uit te leggen. Ik heb geprobeerd hem te vertellen dat het delen van een bed in wezen een daad van intimiteit is en dat het me pijn doet dat hij dat met iemand anders deelde. Maar hij is het er niet mee eens omdat ze niets hebben gedaan,” zei ze. De vrouw gaf ook toe dat ze verward was over de vraag of ze het ‘verdiende’ om overstuur te zijn. En het publiek leek net zo verdeeld. Sommigen hekelden het vriendje voor zijn oneerlijke, borderline gedrag en zeiden tegen de jonge vrouw dat ze moest ‘vluchten’.

Oneerlijkheid

Oneerlijkheid is nooit goed. Als hij bang is om eerlijk tegen je te zijn, moet hij het uitmaken. Het is ongelooflijk respectloos om het bed met een andere vrouw te delen,” zei een vrouw. Hij beschuldigt jou ervan dat je jaloers, controlerend en onredelijk bent, zodat hij kan doen wat hij wil en respectloos tegen je kan zijn. JIJ beslist wat je wel en niet tolereert”, zei een andere vrouw. ‘Ik zou hier ook een probleem mee hebben. Het was misschien anders geweest als hij het je van tevoren had verteld, maar het is een beetje raar dat hij het je achteraf heeft verteld,” voegde een derde toe.

Anderen beweerden dat ze overdreef. Ik zou me er niets van aangetrokken hebben, ongeacht of hij het me eerder of later had verteld in deze situatie. Dat ik het had geweten zou niets hebben veranderd, maar ik ben nogal ruimdenkend”, beweerde een vrouw. Persoonlijk zie ik niet echt een probleem. Tenzij hij iets met het meisje heeft gedaan, is er niet echt een probleem. Hij heeft het je waarschijnlijk niet verteld omdat hij het niet belangrijk vond,” zei een andere vrouw. Hoe had je die situatie het liefst gezien? 2 bedden, 4 mensen. 2 van de mensen zijn getrouwd. Dus of je wilde dat het getrouwde stel apart sliep (onredelijk) of je wilde dat je vriendje op de vloer van een hotel sliep waar hij waarschijnlijk voor betaald heeft,” vroeg een ander. Sommigen trokken de motieven van het getrouwde stel in twijfel.

‘Heeft zijn beste vriend een hekel aan je? Het klinkt alsof ze proberen jullie uit elkaar te drijven,’ zei er een. Vreemd dat het getrouwde stel dacht dat het geen probleem zou zijn. Zouden ze het goed vinden dat ze het bed delen met een vriend van het andere geslacht,’ vroeg een ander. Het zou voor de hand liggen om de jongens een bed te laten delen en de meiden in een ander bed,’ voegde een derde toe.

Bron: Dailymail

zesjarige

Moeder onthult: “Het lijkt misschien hard, maar ik begin mijn zesjarige zoon te haten”

kettingzaag

Schokkend moment waarop razende werkman met kettingzaag naar dak gaat en beweert dat ‘bewoner hem niet had betaald’