in

Dit zie je alleen in films: Man op ziekenhuisbed raakt vast in lift

lift

Bij een incident in een Indiaas ziekenhuis ontsnapten een patiënt en een personeelslid aan een verschrikkelijke ramp tijdens een lift storing.

Lift storing

Beelden van een bewakingscamera in een ziekenhuis India tonen hoe enkele artsen een ziekenhuisbed begeleiden naar de lift, maar net wanneer ze halverwege zijn, valt de lift plotseling stil.

De video die gedeeld werd op Twitter, waarin een man op een brancard is te zien die ternauwernood ontsnapt aan het verliezen van zijn benen tijdens het ongeluk, is viraal gegaan op social media.

Horrorfilm

Mensen in de comments van het bericht op Twitter reageerden geschokt op het tafereel wat velen aan een horrorfilm liet denken. Sommige vonden dat de horror scene kon gebeuren omdat de doktoren hem niet op tijd terug uit de lift trokken. Anderen vonden weer dat de lift waarschijnlijk niet door vakkundigen zou zijn nagekeken en dat de fout die het ongeluk veroorzaakte niet eerder zou zijn opgemerkt.

Weer een ander voegde eraan toe dat het misschien tijd is dat AI en robots het medische veld maar zouden moeten overnemen om dit soort gebeurtenissen in het vervolg te voorkomen. De man in kwestie raakte niet ernstig gewond, op andere beelden is te zien hoe de liftdeuren tijdens het dichtgaan het bed laten kantelen waardoor hij naar achteren met zijn benen omhoog valt.

Bron: Mancho.be

Beeld: Twitter @ViciousVideos

tunnel

Auto verandert in vliegtuig na het uitrijden van een tunnel

Ontmoet de punk activist: 'Iedereen denkt dat hij de duivel is!'

Maak kennis met de punk activist: ‘Iedereen denkt dat hij de duivel is!’