in

Dochter stapt in het huwelijksboot met ex-stiefvader: ‘Ze heeft er geen spijt van!’

Dochter stapt in het huwelijksboot met ex-stiefvader: 'Ze heeft er geen spijt van!'
Beeld: Instagram @christywho_

Dit verhaal gaat over een dochter die in het huwelijksboot stapt met haar ex-stiefvader. En weet je wat… ze heeft er geen spijt van! Het eerste wat in je opkomt is het woordje incest. Misschien niet helemaal maar het is wel op de grens of misschien zelfs niet. De meningen zullen misschien verdeeld zijn, maar in ieder geval gaat het hier om een bijzondere situatie.

Geen spijt van!

We kunnen niet voorspellen wanneer we verliefd raken of hoe het eruit zal zien totdat we het geluk hebben het te ervaren. Sommige mensen ontmoeten hun “zielsverwant” in iemand waarvan ze zich nooit hadden kunnen voorstellen dat ze er verliefd op zouden worden. In sommige gevallen is dit zelfs iemand die ze eerst niet konden uitstaan. Anderen kunnen juist verliefd worden op iemand die ze al heel lang kennen, maar die ze opeens anders gaan bekijken. Onlangs zorgde een jonge vrouw voor opschudding op sociale media door te beweren dat ze met haar ‘stiefvader’ was getrouwd en dat ze gelukkig en trots was op haar beslissing.

Stapt in huwelijk met ex-stiefvader!

Gebruikers zijn verrast door de foto’s van het huwelijk van de jonge journaliste Christy. Ze deelde deze foto’s samen met een opmerkelijke zin: de man met wie ze trouwde was niemand minder dan haar stiefvader en dus de ex-partner van haar moeder. Dit werd ook bevestigd door de hashtag die ze gebruikte: “#MarryYourMomsEx”. Christy, die in Florida woont en twee kinderen heeft, verklaarde dat het huwen van haar stiefvader de beste beslissing was die ze ooit heeft genomen. De video van de bruiloft trok bijna 20 miljoen kijkers. Sommige kijkers reageerden vol verbazing en kreeg Christy ook kritiek op haar keuze. “Er zijn 7 miljard mensen op de wereld. Waarom?” vroeg iemand, terwijl een ander schreef: “Ik denk niet dat ik ooit zoiets heb gehoord” en “Ben ik de enige die zich afvraagt hoe het met je moeder is?”

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Instagram @christywho_

Dit is hoe een grappig aanzoek aan toe gaat!

Dit is hoe een grappig aanzoek aan toe gaat!

Vrouw ontdekt nieuw symbool van 'een persoon op toilet' op dashboard auto!

Vrouw ontdekt nieuw symbool van ‘een persoon op toilet’ op dashboard auto!