in

Nieuwe Netflix-horror serie laat kijkers na elke aflevering doodsbang achter

netflix-horror
Beeld: Netflix

Fans van een nieuwe Netflix-horror serie zijn bang en angstig achtergebleven na het bekijken van elke aflevering.

Nieuwe Netflix-horror serie

Het heet Dear Child en als je van horror- of thrillershows houdt, is dit misschien wel je nieuwe favoriete serie. Zo niet, dan kun je deze serie net zo goed laten voor wat het is, want blijkbaar is het erg zenuwslopend. Het eerste dat opvalt aan Dear Child is dat het volledig nagesynchroniseerd is vanuit het originele Duits, omdat het gebaseerd is op een roman met dezelfde naam – in het Duits, natuurlijk – van Romy Hausmann. Nou ja, je kunt ondertiteling krijgen of de originele taal, als je Duits spreekt.

Dear Child is een miniserie van de originele bestseller en vertelt het verhaal van een vrouw die in een vreemde situatie terechtkomt na een incident in een bos. De vrouw wordt aangereden door een auto als ze door het bos vlucht, voordat ze wakker wordt in het ziekenhuis in een ernstige slechte staat. Als ze wakker wordt, weet ze niet waar ze was, hoe lang ze bewusteloos is geweest en zelfs niet hoe ze heet. Ze weet echter wel dat ze verkracht is, naast andere gruwelijke dingen die haar zijn overkomen. Ze wordt in het ziekenhuis vergezeld door een kind dat Hannah heet, ook gewond is en haar dochter lijkt te zijn.

Veel wendingen

Naarmate het verhaal vordert, wordt het steeds vreemder, dus we zullen niet te ver op het plot ingaan. Weet alleen dat niet alles is wat het lijkt en dat er veel wendingen zijn. Kim Riedle speelt de hoofdrol, bijgestaan door Naila Schuberth die Hannah speelt. De serie is op 7 september uitgekomen en heeft sindsdien veel stof doen opwaaien. Velen hebben laten weten hoe bang ze waren en dat ze geen idee hadden wat er aan de hand was. Is dat niet goed voor een horror/thriller? Veel mensen zijn er in ieder geval enthousiast over. Iemand schreef: “Ik heb net Dear Child gekeken op Netflix. Zeker de moeite waard. Uitstekende Duitstalige thriller.”

Een ander zei: “Ik heb ervan genoten, ik was elke aflevering gespannen.” Een derde schreef: “Ik heb het gisteren gekeken en was om middernacht klaar. “Ik vond het leuk en kon niet stoppen.” “Ik vond het geweldig, maar ik werd er nerveus van,” reageerde een vierde. Dus als dat jouw ding is, dan heb je ongetwijfeld een goede serie om de tijd mee door te komen. Zo niet, dan kun je het misschien beter houden bij iets rustigers of luchtigers. Dear Child is nu beschikbaar op Netflix.

Bron: Unilad

verlamd

Vrouw die niets kan eten of drinken omdat haar maag verlamd is, laat zien hoe ze overleeft

grafsteen

Man legt op Instagram vast hoe hij grafsteen van overleden schoolgenoten beschadigt