in

Vrouw verteld om ‘professionals in te schakelen’ na het ontdekken van trap onder vloer in huis waar ze al 3 jaar woont

Professionals
Beeld: TikTok @iamjuliahenning

Een vrouw werd aangespoord om ‘professionals’ in te schakelen nadat ze een verborgen trap in haar huis had gevonden.

Professionals ingeschakeld

Het is een van de spannende kanten van het wonen in een oud huis, de gedachte dat er meer is dan je denkt. Oudere huizen kunnen delen hebben die om allerlei redenen zijn afgesloten of overbouwd. Persoonlijk denk ik dat het heel gaaf zou zijn om iets extra’s te vinden. Podcaster en levenscoach Julia Henning deed een fascinerende ontdekking onder de trap in haar huis. In een video die ze op TikTok plaatste, onthulde ze een eerder onopgemerkt valluik onder de trap. Toen het werd geopend, onthulde het een wenteltrap die afdaalde naar een kamer onder het huis. Maar in plaats van enthousiast te zijn over het feit dat ze meer ruimte had, waren veel mensen op TikTok minder enthousiast over de ontdekking. Velen spoorden Henning half grappend aan om het huis onmiddellijk te verlaten en de ruimte af te sluiten. Het gaf een beetje een seriemoordenaar-gevoel.

In de loop van verschillende video’s documenteerde ze het verkennen van de ruimte. Op één video liet ze een medium komen om te kijken of alles in orde was. Verrassing, het medium voelde zich ‘ongemakkelijk’ om de kamer in te gaan. Ik vraag me af of er ooit een medium is binnengeroepen dat zei ‘alles is in orde, geen geesten hier’. Ze lijken zichzelf een beetje te vervullen als het gaat om de aanwezigheid van griezelige dingen.

@iamjuliahenning I was cleaning the closet and decided to invesitgate. This is what I found… should I go in?! #hauntedhouses #hauntedhouse #creepytiktok #creepyhouse #crawlspace #creepycrawlspace #hiddenhorror #scarystories #homediscovery #hauntedhollywood #ghosthunters #investigation #whatliesbeneath #barbarian #oldhousetiktok #hiddengems #docuseries ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs

Verkeerde beroep

Veel van de kijkers leken er net zo over te denken. Een van hen suggereerde dat een medium misschien het verkeerde beroep was en zei: “Bel een loodgieter. Wij gaan de hele tijd onder huizen door.” Een ander zei: “Ik ben gewoon nieuwsgierig, waarom zou je hiervoor een medium nemen?” Een derde benadrukte dat geesten hier misschien niet het grootste gevaar zijn en zei: “Dat is waarschijnlijk haar overlevingsinstinct: “Dat is waarschijnlijk haar overlevingsinstinct dat haar zegt dat ze van die trappen af moet komen.” Maar na verschillende video’s te hebben geaarzeld, waagde Henning zich uiteindelijk toch in de ruimte. Binnen was een kale betonnen muur aan de ene kant, met aan de andere kant wat houten rekken en iets dat eruitzag alsof het ontworpen was als wijnrek.

Er was ook iets op de muur gekrabbeld met iemands naam erop. Eerlijk gezegd, met een vochtige cursus, een grondige schoonmaakbeurt, een likje verf, een ontvochtiger en wat leuke verlichting, zag het eruit alsof het best gezellig kon zijn. Het was niet massief, maar groot genoeg om in te staan en te gebruiken. Je zou er een speelkamer van kunnen maken, een coole wijnkelder, muziekkamer of zelfs een werkplaats. Zorg er wel voor dat als je de vampier wakker maakt, je hem op zijn minst even gedag zegt, want hij wordt een beetje eenzaam.

Bron: Unilad

titanic

The Simpsons schrijver vertelt over zijn reis met onderzeeër naar Titanic

dochter

Verbazingwekkend: 3 dagen oude dochter kruipt, tilt haar hoofd op en begint te praten