in

Dit zijn enkele privé-eilanden als uit een droom te huur op Airbnb

Beeld: Airbnb

In de zomer zoeken we allemaal verkoeling en ontspanning. Het beste is als dit gepaard kan gaan met een beetje luxe en met zo min mogelijk mensen om het strand en de faciliteiten mee te delen. En hier heb je enkele privé-eilanden als uit een droom te huur op Airbnb.

Privé-eilanden

Wij kwamen op Airbnb de volgende stekjes tegen waar je tegen een redelijke prijs als ware jetset kan verblijven.

1. Aquilone, Finland

“Een hut op je eiland. Het huisje heeft een stapelbed. Er zijn 2 slaapplaatsen in het onderste bed en 1 plaats in het bovenste bed, met een slaapbank voor twee personen. Het huisje heeft een gas, koelkast, gasfornuis, open haard/fornuis, barbecue, zomerkeuken met service, houten sauna. En lakens en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen”. Deze luxe hut is de goedkoopste op ons lijstje en wel $ 64 per nacht.

Foto: Airbnb

2. Luganville, provincie Sanma, Vanuatu

Witte stranden en diepblauw water zijn alleen maar aantrekkelijker als je de enige persoon bent die ervan geniet. Op dit verblijf in de Stille Zuidzee kan je ontspannen, snorkelen en de 25 hectare weelderig tropisch landschap in alle eenzaamheid verkennen, maar je bent slechts vijf minuten met de boot van het hoofdeiland verwijderd.

Foto: Airbnb

3. Provincie Sibenik-Knin, Kroatië

Er is een huis in Kroatië op een privé-eiland op iets meer dan 20 minuten varen van een meer bevolkt eiland met winkels en restaurants. Hoewel het Robinson-achtig eenzaam is, heeft het huis veel moderne voorzieningen zoals wifi en stromend water. Je kan genieten van volledige toegang tot rotsstranden langs de Adriatische Zee.

Foto: Airbnb

Granada, Nicaragua

Een privévilla op een privé-eiland met tennisbanen en een zwembad lijkt niet iets wat je voor minder dan $ 200 per nacht kunt krijgen, maar op La Isla Zacatalosa is het wel de realiteit. Het vakantiehuis ligt in het Meer van Nicaragua, en het is slechts ongeveer 10 minuten varen vanaf het vasteland.

Foto: Airbnb

Bron: Curioctopus & Architecturaldigest

Beeld: Airbnb

Door deze menstruatie-simulator kunnen mannen menstruatiepijn levensecht ervaren

Door deze menstruatie-simulator kunnen mannen menstruatiepijn levensecht ervaren

Vrouw betrapt man in bed met jongere vrouw