in

“Deze would-be stuntman betaalt een zeer hoge prijs voor zijn opschepperij”

stuntman

Een would-be stuntman heeft een hoge prijs betaald voor zijn opschepperij en roekeloosheid. De jongeman besloot namelijk een gevaarlijke stunt uit te voeren. Hij wilde graag indruk maken op zijn vrienden, in de hoop dat hij beroemd zou worden op sociale media.

Opschepperige stuntman

De stunt betrof het springen met een motorfiets over een rij auto’s die in een rij stonden opgesteld. Hoewel hij geen professionele stuntman was en geen ervaring had met dergelijke stunts, besloot hij toch om het te proberen.

Helaas liep het niet zoals gepland. Toen hij de sprong maakte, miste hij de laatste auto en belandde hij hard op de grond. Hij raakte ernstig gewond en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Zijn motorfiets was volledig vernield en zijn droom om beroemd te worden op sociale media was in rook opgegaan.

Het is een triest voorbeeld van de gevaren van opschepperij en roekeloosheid. Het uitvoeren van stunts zonder de juiste training, uitrusting en ervaring kan leiden tot ernstige verwondingen of zelfs de dood.

Het is belangrijk om te begrijpen dat professionele stuntmannen jarenlang trainen en de juiste uitrusting en veiligheidsmaatregelen gebruiken voordat ze dergelijke stunts uitvoeren. Ze hebben ook vaak een team van professionals om hen te ondersteunen en te helpen bij het uitvoeren van de stunts.

Bron: Mancho

overvaller

“Gewapende overvaller gedwongen te vluchten voor zijn eigen kogels”

Jongen wint 116,238.60 euro en houdt dit een jaar geheim voor zijn familie