in

Man ‘berooft vrouw onder bedreiging van een vuurwapen’: eist dat ze hem toevoegt op Facebook en vraagt haar op een date

bedreiging
Beeld: Youtube @ WRTV Indianapolis

Een vrouw beweert dat ze onder bedreiging van een pistool is ‘beroofd’ door een man die eiste om hem toe te voegen op Facebook en vraagt haar op een date.

Bedreiging

Volgens Amber Beraun bood Damien Boyce zelfs aan haar terug te betalen voor de beroving omdat ze ‘mooi’ was en vroeg hij haar op Facebook of ze met hem wilde ‘chillen’. Als je een afspraakje wilt, zijn er misschien betere manieren om mensen te ontmoeten dan ze onder schot te houden en hun geld afhandig te maken. Het is maar een idee, maar misschien is dat niet de beste strategie. Amber was op 8 mei net de brievenbus aan het controleren voor haar huis in Indianapolis toen een man op haar afkwam en een pistool tevoorschijn haalde. Ze zei dat de man haar dwong om al haar geld af te geven, maar eiste vervolgens dat ze bevriend met hem zou raken op Facebook, waarbij hij haar een bericht stuurde waarin hij haar vertelde dat ze ’te mooi was om te beroven’ en haar vroeg om ’te komen chillen’ met hem.

In een gesprek met WRTV herinnerde Amber zich: “hij haalde [het pistool] uit zijn zak om me te laten zien wat er aan de hand was – [hij zei] laat me in je huis. Dat heb ik niet gedaan.” Nadat ze de toegang tot het huis had geweigerd, gaf Amber ongeveer $100 in contanten aan de man, maar dat was niet genoeg voor de vermeende crimineel, die erop stond – terwijl hij een pistool vasthield – dat ze een Facebook-verbinding met hem zou aangaan. Uiteraard stemde ze toe. Je gaat toch geen nee zeggen? “Ik dacht dat als ik hem toevoegde op Facebook, hij wel weg zou gaan, en dat deed hij,” legde ze uit. Er begonnen echter flirterige berichten te komen, waarin hij beweerde dat hij haar terug zou betalen omdat ze ‘mooi’ is.

Het bericht

Het bericht luidde: “Kijk je weet dat ik je terugbetaal. Het is een f** manier om iemand te ontmoeten, maar d je was te mooi om te beroven.” Amber reageerde: “Ik geloof je man. “Ik kan je vertellen dat je lief bent, tijden zijn gewoon zwaar. “Dat weet ik.” Het volgende bericht kwam door: “Kom chillen met mij. Ik zweer dat ik niet op dat soort timing zit.” Deze keer reageerde ze: “Ik heb wel een man. Je weet dat ik dat niet kan doen LOL. “Ik wens je het beste tho”. Nu zegt ze dat ze zich onveilig voelt in haar huis na het incident. “Hij probeerde me echt te beroven van mijn eigen spullen, maar hij nam mijn gevoel van veiligheid weg uit mijn eigen huis,” vervolgde ze.

“Het maakt me een beetje gespannen, wetende dat er mensen op en neer lopen in de straat, op zoek naar plaatsen om misdaden te plegen. “Het maakt het een beetje anders als je ’s nachts geluiden hoort.”
Boyce is beschuldigd van overval met scherp en zit momenteel vast op een borgsom van $7.500,-. Hij werd ook gearresteerd in verband met een andere overval op 12 juni en is verder aangeklaagd voor inbraak, onwettig wapenbezit, criminele roekeloosheid en mishandeling. Hij zou twee mensen hebben neergeschoten en een ander met een baksteen hebben geslagen, voordat hij zichzelf volgens de politie barricadeerde in een gebouw voordat hij zich uiteindelijk overgaf aan het SWAT-team.

Bron: Ladbible

multimiljonair

Pasgeboren baby wordt multimiljonair met huis van 1 miljoen euro en trustfonds van 5 miljoen euro

bezorger

Vrouwelijke bezorger vermomt zich als man om ’s nachts bestellingen te kunnen bezorgen