in

WTFWTF

Instagram-model blijft achter met enorme ‘uniboob’ nadat een van haar implantaten ontplofte

Implantanten

Een Canadese socialmedia-influencer heeft zichzelf gekroond tot ‘Uniboob Queen’ nadat een van haar enorme borst implantaten was geëxplodeerd.

Ontplofte implantaten

De 30-jarige eiste de titel op nadat een van haar 38J-implantaten was geknapt. Waardoor ze één enkele tiet overhield die maar liefst vijf kilo woog. Het geknapte implantaat liet een enorme massa uitgezakte, uitgerekte en getatoeëerde huid achter. En haar borsten werden een schaduw van zichzelf.
“Hé jongens, dus dit is mijn borst nu … In principe is mijn borstimplantaat geknald, opnieuw,” zei ze op Instagram.

“Ik heb een operatie om ze er volgende week uit te halen. Ik ga terug naar [een natuurlijke look] – niet alleen mijn borsten, maar ook andere delen van mijn lichaam.” Hoewel het OnlyFans-model niet onthulde hoe of waarom haar gigantische implantaat knalde, onthulde ze wel dat de explosie niet pijnlijk was. Ze besefte pas wat er gebeurde toen ze een ‘plop’ hoorde.

Bezorgdheid

Fans uitten echter hun bezorgdheid over haar welzijn. Een gebruiker zei: “Je lichaam zegt letterlijk dat je moet stoppen.” Een tweede voegde eraan toe: “Ga dat laten repareren. Dat is niet gezond.” Een andere bezorgde volger merkte op: “Je hebt geluk dat je nog leeft.”

Hoewel ze haar volgers had verteld dat ze [haar] uniboob ‘omarmde’, vroeg ze zich af of de explosie een teken was dat ze haar look opnieuw moet veranderen. In augustus 2019 onthulde het Instagram-model dat ze maar liefst 100.000 USD (AUD$146.000, £ 83.000) had uitgegeven aan chirurgie sinds haar eerste ingreep op haar 21e. Tegen de leeftijd van 30 jaar had ze dat bedrag verdubbeld aan cosmetische procedures, waaronder verschillende boob jobs, neus jobs, vet transfers, wenkbrauw, een brow lift, veneers, liposuctie, en een illegale Braziliaanse butt lift die begon te ‘rotten’ in haar lichaam. Maar het wordt nog erger: op 24-jarige leeftijd stierf de in Toronto geboren vrouw bijna toen ze onder het mes ging om ’s werelds ‘dikste vagina’ te krijgen.

Bron: Ladbible

Rechtbank oordeelt: 'Naaktloper mag naakt blijven lopen over straat!'

Rechtbank oordeelt: ‘Naaktloper mag zonder kleren blijven lopen over straat!’

Arts ontkracht eindelijk de mythe als je knokkels kraken daadwerkelijk slecht voor je is

Arts ontkracht eindelijk de mythe als je knokkels kraken daadwerkelijk slecht voor je is