in

Vrouw die al 105 jaar in hetzelfde huis woont, zegt dat ze nooit meer weggaat

Hetzelfde huis
Beeld: YouTube

Elsie Allcock woont al meer dan een eeuw in hetzelfde kleine huis in Huthwaite, Nottinghamshire, en in die tijd heeft ze veel gezien. Ze woont er al 105 jaar in en is niet van plan om te verhuizen.

Hetzelfde huis

De moeder heeft twee wereldoorlogen, massa’s premiers en de millenniumwisseling in haar kloffie meegemaakt en is van plan om daar tot het einde van haar leven te blijven wonen. Ze is er geboren, woonde er met haar man nadat ze het voor 250 pond hadden gekocht, wat toen veel geld was, en voedde er haar kinderen op. Ze woont nu nog steeds in het huis met haar zoon Ray, die al ver in de 70 is.

Elsie heeft twee kinderen, zes kleinkinderen, 14 achterkleinkinderen en 11 achterachterkleinkinderen. Dat is veel familie. De enige constante door de jaren heen – behalve Elsie zelf – is het huis met twee slaapkamers dat ze altijd heeft bewoond. “Ik ben hier geboren en ze zullen me hier weghalen”, vertelde ze aan ITV News. “Ik heb toch nooit echt willen verhuizen.” “Ik ben nooit weggegaan en dat zal ik ook niet doen. Ze moeten me hier weghalen,” voegde ze eraan toe aan BBC News. Het zijn de eenvoudige dingen in het leven die ertoe doen en – als je 105 jaar oud bent – een huis hebben dat vertrouwd is, moet een troost zijn.

;

Hoge leeftijd

Elsie is ondanks haar hoge leeftijd nog steeds actief en blijft naast breien ook puzzels en woordzoekers doen. Haar zoon Ray zei: “Je komt het huis binnen en je vindt haar niet. “Ze is of boven of in de tuin iets aan het doen. “Ik garandeer je dat als je nu in haar zak kijkt, er een stofdoek ligt. “Ze is altijd bezig, je kunt haar niet tegenhouden. Toen ze in het huis kwam wonen, had het geen elektriciteit of moderne gemakken, met een gaslamp die op centen werkte als enige luxe.

“Als je geen cent hebt, heb je geen licht,” legde Elsie uit. “Ze is geweldig, echt waar,” voegde de zoon eraan toe. “Ze zet me voor schut, ze is actiever dan ik.” Maar ondanks dat haar verhaal viraal ging op sociale media, blijft Elsie verbijsterd over de aandacht. “Ik weet niet waarom ze [geïnteresseerd zijn in het verhaal] omdat ik niet belangrijk ben, ik heb niets belangrijks gedaan,” zei ze. “Ik zal nooit weggaan. “Ik bedoel, ik heb haar 105 jaar geleefd – er zijn er niet veel die dat kunnen zeggen, toch?”

Bron: Ladbible

chip

Onderzoeker beweert chip in zijn hersenen te hebben geïmplanteerd waarmee hij hoopt zijn dromen te kunnen controleren

haai

Angstaanjagend moment waarop een haai een boot vol mensen bijt en laat leeglopen