in

WTFWTF

Vrouw die beelden van gevaarlijke bestuurder naar de politie stuurde werd zelf gestraft

Vrouw die beelden van gevaarlijke bestuurder naar de politie stuurde, zelf vervolgd hierom
Beeld: YouTube @ Northants Police

Een vrouw die beelden van een onverantwoordelijke bestuurder stuurde naar de politie is zelfs vervolgd hierom. Niets is zo lastig als je probeert te helpen om daarna tot de ontdekking te komen dat je hierdoor zelf in de problemen bent gekomen. Dit is het verhaal van een vrouw die dit op een akelige manier heeft ondervonden.

Vrouw stuurt beelden van gevaarlijke bestuurder naar politie

Wat er is gebeurd is dat de vrouw een video-opname van haar dash cam naar de politie gestuurd heeft. In de video is te zien hoe een andere bestuurder gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Maar de politie heeft dezelfde video-opname gebruikt om haar te vervolgen. Dit deed de politie nadat de beelden nader bekeken werd. Dit is natuurlijk het laatste wat ze verwacht had, maar dat is hoe de zaak zich ontwikkelde. In de video die de vrouw naar de politie stuurde is het rijgedrag van de 33-jarige Paul Baxter duidelijk vastgelegd. Dit deed hij op een van de snelwegen van Ierland. De video toont hoe hij met zijn Toyota Land cruiser een andere auto inhaalt. De vrouw dacht dat ze hiermee de politie geholpen heeft om Paul op het matje te roepen.

YouTube kanaal Northants Police

Geen rekening gehouden met eigen gedrag

De vrouw die de video naar de politie gestuurd heeft, heeft duidelijk geen rekening gehouden met haar eigen gedrag. In dezelfde video blijkt dat ze zich ook niet correct gedragen heeft als bestuurder. Op basis hiervan heeft de politie het besluit genomen om ook haar te vervolgen. Uiteindelijk heeft de politie de vrouw en de man gestraft voor onverantwoordelijk rijgedrag. Paul is door de politie wel zwaarder gestraft. Naast een geldboete mag hij een jaar lang geen auto rijden. De vrouw had een optie om te kiezen voor een verplichte educatieve cursus.

Bron: ladbible.com

Man werd bij de geboorte achtergelaten door ouders omdat ze zijn gezicht niet mooi vonden

Vrouw die geen geluk heeft in haar leven wint meer dan €300.000 met kraskaart