in

Vrouw moest inbreker die in slaap viel zelf wakker maken

Beeld: Pixabay

Angela Chalmers uit Winnipeg, werd rond 7 uur s morgens wakker door geblaf van haar hond. Toen zei ging kijken wat er aan de hand was stuitte zij op een slapende inbreker en belde direct de politie.

Inbreker op de bank

Trillend op haar benen belde de Canadese vrouw de politie, die haar tot haar grote verbazing vertelde dat zij de confrontatie alleen aan moest gaan. De inbreker lag op haar bank geslapen en de agent aan de telefoon gaf Angela de opdracht naar beneden te gaan en de man zelf wakker te maken. Zij hadden het namelijk erg druk.

Angela besloot zich echter samen met hond en huisgenoot op te sluiten in de slaapkamer, en barricadeerde de deur. Terwijl Chalmers in een kast verschool, belde zij weer de politie die er 20 minuten over deed om te arriveren. Er waren 4 agenten nodig om de man die agressief werd bij het ontwaken, van de bank te krijgen.

Slecht advies

Bij Angela zat de schrik er goed in, maar zij was blij dat ze het advies van de politie niet had opgevolgd. “Ik ben niet gewond geraakt, er is niets meegenomen, het is deze keer goed gekomen, maar als ik iemand anders was geweest… en de vreselijke aanbeveling van die 911-operator had opgevolgd, had dat heel anders kunnen aflopen” aldus Angela.

Een woordvoerder van de politie gaf aan, dat het advies om zelf de inbreker wakker te maken een vreselijk advies was en dat het anders af had kunnen lopen op die manier. “Meestal wordt het advies gegeven om het pand of de woning te verlaten tot de politie gearriveerd is.”

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @Trailer Review

Samantha heeft werelds grootste mond

Samantha heeft werelds grootste mond

Dronken man protesteert nadat de toegang hem geweigerd wordt bij hotel