in

Zwangere man siert de cover van Britse tijdschrift Glamour voor Pride Month

De zwangere transgenderman Logan Brown is de cover ster geworden van het Pride-nummer van het Britse tijdschrift Glamour.

Britse tijdschrift Glamour

Brown toonde trots zijn babybuik op de foto nadat hij in november zijn zwangerschap had onthuld samen met zijn non-binaire partner Bailey Mills.

In een interview met Glamour legde Brown uit dat hij ontdekte dat hij zwanger was nadat hij op een ochtend een “heel vreemd gevoel” had. Hij besloot een test te doen en die was positief. Maar later besefte hij dat dit een unieke kans was voor hen als queer koppel om biologisch gezien samen een baby te krijgen. Hij zei: “Dit zou een kans zijn die we nooit meer zouden krijgen.”

Hoewel het nieuws met vreugde werd ontvangen door het stel, werden ze ook geconfronteerd met online misbruik, maar ontvingen ze ook veel liefde van de gemeenschap. “Het zijn dingen die mensen online zeggen die ze waarschijnlijk nooit in mijn gezicht zouden zeggen,” zei hij. “Eerlijk gezegd hebben we veel liefde ontvangen, veel queer vreugde, vooral met Bailey’s platform.” aldus Brown.

Krachtig

Brown noemde een specifieke TikTok-gebruiker met een behoorlijk grote aanhang die onder al zijn berichten zou reageren: “Mannen kunnen niet zwanger zijn” en zijn volgers aanmoedigde om hetzelfde te doen.

Hij zei: “Het was echt moeilijk om daarmee om te gaan, omdat het meer dan 48 uur explodeerde. De queer gemeenschap was hier helemaal niet blij mee, maar heeft mij zoveel liefde getoond.” Hij verloor behoorlijk wat volgers, maar hij vindt niet dat het hem recht heeft gedaan. Hij wil hem geen extra aandacht geven, omdat hij zijn platform tegen transpersonen gebruikt.

Brown, een schrijver, en Mills hebben inmiddels een dochter genaamd Nova verwelkomd via een keizersnede. Brown plaatste vorige maand enkele schattige foto’s van de pasgeborene op Instagram en schreef: “Hallo wereld, dit is Nova Mills Brown.” Hij zei: “Ik heb lange tijd schaamte gevoeld en mezelf hard aangepakt, totdat ik dacht: ‘Je kunt van dit proces genieten of het jezelf moeilijk maken.’ Nu kan ik een kind grootbrengen dat weet dat ze authentiek zichzelf kan zijn en van wie ze wil houden; dat is heel krachtig voor mij.”

Bron: Unilad.com

Instagram: @loganecbrown

Man vindt ‘boze’ hissende leguaan in toiletpot: ‘Ik dacht dat ik in Jurassic Park was’

verpleegster

Man vraagt vrouw zich als verpleegster te verkleden om relatie wat op te fleuren