in

Moeder staat voor het eerst in jaren op om met zoon te dansen op zijn trouwdag

Moeder staat voor het eerst in jaren op om met zoon te dansen op zijn trouwdag
Beeld: YouTube @ SWNS

Op je trouwdag wil je graag dat alles volgens planning gaat. Je wil geen moment mis lopen en genieten van elke seconde. In de meeste gevallen is een dansje met je moeder of vader een van de zaken die je ook kan overwegen. Voor een zoon was het zeker de moeite waard om een dansje te doen met zijn moeder die slecht ter been is.

Moeder staat voor eerst in jaren op

Zoals eerder aangegeven is de moeder slecht ter been. Al een poosje gaat ze door het leven in een rolstoel. Als je slecht ter been bent en in een rolstoel zit, kun je moeilijk meedoen met een dansje. En dit is precies de situatie bij de moeder. Helemaal als we in ogenschouw moeten nemen dat haar zoon in het huwelijk zou stappen. Er was dus een manier nodig om toch ervoor te zorgen dat ze een dansje kon doen met haar zoon op zo een speciale dag. In wezen betekende dit dat er iets speciaals moest gebeuren om dit voor elkaar te krijgen. Iets speciaals is wat er ook gebeurde.

YouTube @ SWNS

Emotioneel moment op trouwdag

De moeder heeft op de trouwdag van haar zoon het toch voor elkaar gekregen om een dansje te maken met hem. Dit heeft ze kunnen doen door vóór zijn huwelijk te oefenen met een speciale rolstoel. De rolstoel biedt steun aan iemand bij het opstaan. Maar er was toch iets waarom de dans van de moeder zo speciaal was. Het was namelijk de eerste keer in jaren dat ze opgestaan was. Voor haar zoon heeft ze dus besloten om die extra moeite te doen. Tijdens het dansje konden de gasten hun tranen met veel moeite bedwingen.

Bron: YouTube

33-jarige vrouw vertelt over haar obsessie voor Rihanna

Maak kennis met de extreem heetste moeders!

Maak kennis met deze extreme bloedmooie moeders!