in

Geschrokken student verhuisd na het vinden van verdronken rat in wc

rat

Een studente en haar huisgenoten vertrokken uit hun huurhuis in Engeland na het vinden van een verdronken rat in hun het toilet.

Verdronken rat

Elle Silvester, en haar huisgenoten vonden twee ochtenden achter elkaar ratten die vast zaten in de wc pot. Ook zagen zij de knaagdieren constant rondrennen in de keuken in op hun huis van € 4756.79 per maand in Canterbury, Kent.

“Een van onze huisgenoten werd wakker en ontdekte de goddeloze aanblik van een rat in ons gedeelde meisjestoilet.” zegt de 20-jarige student. “We dachten dat we paranoïde waren, maar dezelfde nacht zagen we een rat door onze keuken rennen en zich achter onze koelkast verstoppen” voegt ze eraan toe.

De ratten invasie was volgens Elle een van de vele problemen voor de studenten van de Universiteit van Kent. Ze hadden onder meer ook te maken met schimmel, druppende kranen en een kapotte wasmachine. “Er deden zich zoveel problemen voor die het leven tot een absolute hoofdpijn maakten.”

Email

De groep nam in november contact op met Varsity, maar volgens de studenten kwam niemand kijken naar de omvang van de schimmel. In plaats daarvan ontvingen ze een e-mail van de vastgoedbeheerder met details over het verwijderen van schimmel en de redenen waarom het verschijnt.

Elle zei: “Uiteindelijk is de hele beproeving stressvol en ongemakkelijk geweest. We konden de ratten en schimmels niet meer verdragen. ‘Het heeft onze studies beïnvloed en het heeft ons sociale en persoonlijke leven beïnvloed.”

De ratten horror was het breekpunt voor de huurders, die in februari vertrokken nadat ze opdracht hadden gegeven voor een onafhankelijke gezondheidsinspectie. Een woordvoerder van de gemeenteraad van Canterbury zei: “We zijn bezorgd over de problemen die de bewoners van dit pand hebben ondervonden. Er zijn bij ons geen klachten over de staat ingediend, dus we waren niet op de hoogte van deze problemen totdat het rapport van de landmeter de afgelopen dagen arriveerde.” Naar aanleiding van het binnenkomen van het rapport is er een inspectiebezoek van het huisvestingsteam uit de particuliere sector geregeld.

Bron: Dailymail.co.uk

huisvrouw

Vrouw geeft carrière op om een fulltime ‘perfecte huisvrouw’ te zijn voor haar man: ‘Het is mijn doel’

Passagier weigert op te staan voor stel dat naast elkaar wil zitten: ‘Het vliegtuig is niet van jou’