in

Hilarisch moment: doodsbange jonge valt flauw in achtbaan

Beeld: Twitter @nowthisnews

De meeste mensen die doodsbang zijn voor ritten in een achtbaan, hebben de neiging om er uit de buurt van te blijven. Het is wat je zou kunnen noemen ‘de logische reactie’. Echter besloot Liam Owens, uit Newport, zichzelf te testen tijdens een reis naar het Color Clash-festival in Tredegar Par op 15 juli.

Ritje in de achtbaan

Nadat hij door zijn maat was aangespoord, verzamelde de 26-jarige de moed om op de slingerrit te stappen. En het ging ongeveer zo slecht als je zou verwachten. Thomas, 28 jaar oud, voorspelde dat het een goede zou worden, besloot om Liams reactie te filmen op het maagdelijke amusement van 10 euro per keer. In de clip lijkt Liam meteen spijt te hebben van zijn beslissing en begint te schreeuwen: “Nee, nee, nee, nee!”

Paniekerig

Helemaal in paniek grijpt de arme jongen dan naar zijn hoofd voordat hij uiteindelijk flauwvalt, tot groot vermaak van Thomas. Gelukkig was hij in orde en kwam hij terug toen de rit stopte. Over het experiment zei Thomas: “Hij was in paniek en zei: ‘Ik kan dit echt niet. Ik wil dit echt niet doen’.

“Maar ik bleef hem motiveren door gewoon te zeggen: ‘Je leeft maar één keer. En ‘Als je niet doorgaat, krijg je er spijt van’. “Hij viel ongeveer tien of vijftien seconden flauw en ik kon niet stoppen met lachen toen hij uit de rit kwam.” Liam was blijkbaar ‘onvermurwbaar’ dat hij geen voet op de rit zou zetten nadat zijn maat het op het festival had gezien. Maar hoewel hij een beetje moeilijk te overtuigen was, slaagde Thomas er uiteindelijk in zijn arm te verdraaien en zelfs zijn ticket te betalen. “Liam had me verteld: ‘Ik ga daar niet verder. Ik ga daar absoluut niet verder’, maar ik zei: ‘Jij bent!’,” herinnerde Thomas zich. “We stonden allemaal in de rij te wachten, want er waren een paar van ons die door wilden gaan, en hij was absoluut onvermurwbaar dat hij dat niet zou doen.

Bron: LADbible

Beeld: Twitter @nowthisnews

Onderzoek wijst uit: Ford-rijders zijn absoluut de slechtste

Donkere Alien verwijdert huid aan zijkant van hoofd om zijn bijnaam te spellen

Donkere Alien verwijdert huid aan zijkant van hoofd om zijn bijnaam te spellen