in

De oude man schold de serveerster iedere dag uit. Maar wanneer hij later overlijdt, kwamen ze achter een bizarre ontdekking….

Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden, en onthoud dat je goede daden vroeg of laat beloond zullen worden. Dit oude gezegde mag dan eeuwen oud zijn, maar het is de waarheid! We hebben het gezien bij de serveerster die een geweldige verrassing kreeg van de brandweermannen die ze op een dag gratis ontbijt aanbood, en nu zien we het opnieuw, bij Melina Salazar.

Karma is echt!

De serveerster van het Luby restaurant uit Brownsville, Texas, had een ervaring die bewees dat karma zeker echt is. Of het nu regent of zonnig is, Melina begroette haar klanten altijd met een glimlach. Haar positieve houding inspireerde haar gasten om het goede in het leven te zien. Echter raakte niet alle gasten geïnspireerd door haar positieve houding. Eén man in het bijzonder, Walter “Buck” Swords, nou ja, een beetje moeilijker dan de meeste. De man die het restaurant al 7 jaar bezocht, zeurde en klaagde voortdurend. Hij leek nooit blij te zijn met wat hij kreeg, en soms had hij chagrijnige uitbarstingen. Niemand mocht Walter echt, en blijkbaar leek Walter ook niemand echt te mogen. Maar Melina kon de oudere man wel aan.

Warmte en geduld

Elke dag, 7 jaar lang, zorgde ze voor Walter met warmte en geduld. Ze accepteerde zijn chagrijnigheid met een glimlach. Ze serveerde zijn eten met stijl. Ze aarzelde nooit om hem vriendelijke woorden toe te spreken, zelfs niet wanneer ze geconfronteerd werd met zijn norse humeur en nogal beledigende houding. Jaren gingen voorbij en het was elke dag hetzelfde. Voor Melina, was het bedienen van Walter in sommige opzichten een therapeutische ervaring. Maar op een dag, veranderde alles. Walter kwam niet opdagen op zijn gebruikelijke tijd voor zijn gebruikelijke maaltijd. En het duurde niet lang voordat Melina het droevige nieuws kreeg, Walter was overleden.

$ 50.000 dollar fooi

De volgende dag kreeg Melina bezoek in het restaurant van een advocaat. De reden van zijn bezoek was namelijk Walter. De advocaat vertelde haar dat zijn cliënt hem had verteld hoe hij al die jaren had uitgekeken naar zijn regelmatige bezoekjes aan het restaurant, en dat kwam door hoe warm en vriendelijk zijn serveerster was. Melina nam het verrassende nieuws met een glimlach in zich op. Maar seconden later kreeg ze schokkend nieuws te horen. Walter was zo dol op de vriendelijke serveerster, dat hij haar in feite een deel van zijn erfenis had nagelaten: 50.000 dollar en een auto. Melina kon haar tranen niet bedwingen. Goede daden worden altijd beloond, soms op de meest onverwachte manieren, en dit verhaal is zeker het bewijst hiervan!

Bron: En.newsner

Beeld: YouTube newsreporter

Meisje begon plotseling uit volle borst te zingen in de bus. De buschauffeur reageerde hierop heel onverwachts… GEWELDIG!

Vrouw werd levenslang gepest om haar gewicht en hoe ze er nu uitziet zal je verbazen…