in

Moeder spoort dochter op Roblox op om boodschap door te geven: ‘Haal de lasagne uit de vriezer’

Een technisch aangelegde moeder besloot op Roblox in te loggen om haar dochter eraan te herinneren het eten uit de vriezer te halen.

Haal de lasagne uit de vriezer

Nadat haar dochter, Miracle, de telefoon niet had opgenomen besloot ChaCha Watson uit Chicago haar dochter op een andere manier te bereiken. Ze wist dat haar dochter op dat moment in het populaire spel Roblox zat en ging online om haar in het spel te ontmoeten. Omdat het spel laat zien waar andere vrienden zich op dat moment begeven wist ChaCha precies waar haar dochter was, om haar te vertellen dat het eten uit de vriezer gehaald moest worden.

ChaCha Watson stapte vervolgens in een auto met de avatar van haar 11-jarige dochter die op dat moment toevallig stopte.’ Je ziet dat ik je bel!’ schreef ChaCha aan haar dochter in de chat, waarna het meisje haar excuses aanbood. Watson zegt dat ze haar dochter nadat ze haar wederom had gevraagd het eten uit de vriezer te halen dit meteen deed. “De auto stopte met rijden nadat ik haar had opgedragen de lasagne en knoflookbrood uit de vriezer te halen” zegt de vrouw lachend.

Afbeelding: Facebook

Alleenstaand

Watson legt uit dat hoewel ze een komiek is, ze niet probeerde viraal te gaan door haar Roblox-crash te delen op social media. “Ik had zoiets van: Mensen moeten zien wat ik doormaak om in contact te komen met mijn kind” zegt ze. De comédienne voegt eraan toe dat ze het echt leuk vindt om Roblox te spelen met haar dochter omdat het hun band versterkt. Ook heeft ze andere jongere familieleden die vaak meedoen.

“Als alleenstaande ouder wil je gewoon zeker weten dat je tijd doorbrengt met je kinderen. Dat is heel belangrijk voor mij – om ervoor te zorgen dat ik quality-time met haar doorbreng. Dus ik heb Roblox gedownload en … dat was gewoon een van de beste dingen ooit” aldus ChaCha. Ondanks de slimme manier om haar opdrachten te geven vindt ook Miracle het geweldig dat haar moeder op Roblox zit.

Bron: http://Unilad.com

Beeld: Facebook @ChaCha Watson

lege verjaardagskaart

Reactie van kleuter op lege verjaardagskaart gaat viraal: ‘Er zit niets in!’

Dronken dame slaat een fles Desperado op hoofd van slachtoffer en schopt een tweede tegen de grond!

Dronken dame slaat een fles Desperado op hoofd van slachtoffer en schopt een tweede tegen de grond!