in

Dit is het leven van Carlos in een New Yorkse tunnel!

Dit is het leven Carlos in een New Yorkse tunnel!
Beeld: YouTube @ Erik K Swanson

Een man, genaamd Erik K Swanson, die op onderzoek uit was in de “Freedom tunnel” kwam tot een bizarre ontdekking. De “Freedom tunnel” is een treintunnel die loopt onder de west zijde van een snelweg in New York. In deze tunnel leven mensen die dakloos zijn. Erik ontmoette op de eerste dag van zijn onderzoek een man genaamd Carlos. Carlos liet de man inzage hebben hoe zijn huis eruit ziet.

Het leven van Carlos

Carlos is ook een van de daklozen die in de tunnel woont. Hij is een Cubaanse immigrant die in het jaar 1980 immigreerde naar de Verenigde Staten van Amerika. In eerste opzicht was hij een beetje terughoudend om zijn verhaal te delen met Erik, maar daarna koos hij toch ervoor om op basis van wederzijds vertrouwen het te doen. Het eerste wat Carlos aangaf is dat hij het helemaal naar zijn zin heeft in de tunnel. Hij heeft van niemand last en hij eet elke dag. Op de vraag hoe hij aan eten komt, zegt Carlos dat hij mikt op restaurants die hun voedsel moeten wegdoen. In de meeste gevallen gaat het om items die vervallen of lichtelijk beschadigd zijn. Maar Carlos, die naar eigen zeggen een Christen is, maakt zich niet druk om voedsel, omdat God voor hem zorgt.

YouTube @ Erik K Swanson

Leven in een New Yorkse Tunnel

Het thuis van Carlos bleek een riool te zijn, maar hij is zo creatief geweest om deze in een geriefelijke plek om te toveren. Zo heeft hij een ijskast en een microwave die hij goed inzet om te voorzien in zijn dagelijkse behoeften. Stroom neemt Carlos door af te tappen van een bron verderop in de omgeving. Naast een ijskast en een microwave heeft hij ook een computer in zijn huis. Als Carlos geen rondleiding had gegeven, zou je niet kunnen gissen dat het zo aan toe gaat in zijn huis. Jammer genoeg blijft Carlos niet meer daar, omdat de politie de plek helemaal heeft ontruimd.

Bron: YouTube

Sabrina heeft meer dan 50 plastische operaties ondergaan...: Ze wil 's werelds grootste zitkussen

Sabrina heeft meer dan 50 plastische operaties ondergaan…: Ze wil ’s werelds grootste zitkussen

Mysterieuze figuur gespot in verlaten verzorgingstehuis