in

WTFWTF LOLLOL

Man onthult: “Mijn vrouw is gynaecoloog en ze weigert te douchen voor ze naar bed gaat”

weigert te douchen

Een man zei dat hij is ‘bekritiseerd’ omdat hij weigert om bij zijn vrouw te slapen als zij gaat slapen zonder te douchen. Hij zegt namelijk dat hij liever ervoor kiest om op de bank te slapen uit protest.

Weigert om te douchen

De Amerikaanse man, die postte op de Amerikaanse sociale site Reddit, verdeelde de meningen toen hij vroeg of hij een ‘a’ was omdat hij uitdagend het huwelijksbed verliet ten gunste van zijn ‘gezondheid’.

De 33-jarige onthulde de wig die dit in zijn huwelijk had gelegd, in de hoop oplossingen te vinden in de commentaren. Maar zijn vrouw had aangevoerd dat de hele beproeving onnodig was. Hij gaf toe dat hij trots was op zijn vrouw, een gynaecoloog die dagelijks lange nachten in het ziekenhuis doorbrengt. Hij voegde er verder aan toe dat de 32-jarige handschoenen droeg, regelmatig haar scrubs verwisselde. En zelfs voorzorgsmaatregelen nam om besmetting te voorkomen – zodat de hoogste hygiënenormen strikt werden nageleefd. Helaas voelde haar echtgenoot zich nog steeds “ongemakkelijk” en zijn visie op de zaak leidde tot ruzie in wat anders een gelukkig huis zou zijn geweest. Maar zijn standpunt over het conflict verdeelde de meningen van de lezers.

douchen

Huiselijke kwestie

Hij wist niet hoe hij de huiselijke kwestie het beste kon oplossen. Maar ’s nachts tegen zijn vrouw aankruipen was duidelijk, uit den boze schreef hij. “Ik denk niet dat het een onredelijk verzoek is dat ze snel een douche neemt voordat ze naar bed gaat”. Anoniem postte hij verder: “Mijn vrouw is gynaecoloog en werkt in een ziekenhuis”. Ze zei onlangs dat ze tijdens haar werkdag aan veel lichaamsvloeistoffen wordt blootgesteld. Hoewel ik trots op haar ben dat ze zulk belangrijk werk doet, voel ik me ongemakkelijk bij het idee om in hetzelfde bed te slapen als zij zonder eerst te douchen.

Ik heb haar gevraagd een douche te nemen voordat ze naar bed gaat, maar ze vindt dat niet nodig en vindt dat ik onredelijk ben. “Ik voel me echter nog steeds ongemakkelijk over de mogelijke blootstelling aan lichaamsvloeistoffen, en ik vind het geen onredelijk verzoek dat ze een snelle douche neemt voordat ze naar bed gaat. “Omdat mijn vrouw niet wil douchen voor het slapen gaan, slaap ik in plaats daarvan op de bank in de woonkamer.

Vervolgens beschrijft hij precies hoe de tortelduifjes in een impasse zijn geraakt, terwijl hij zich nog steeds ongelovig voelt over de reactie van zijn vrouw. Mijn vrouw denkt dat ik overdrijf en belachelijk ben door op de bank te slapen,’ schreef hij. ‘Maar ik wil mijn comfort en gezondheid niet in gevaar brengen.’ “Ben ik een klootzak omdat ik ervoor kies om op de bank te slapen als mijn vrouw thuiskomt van haar werk zonder te douchen?” vroeg hij.

Bron: Dailymail

Beeld: Pexels

zoon

“Schokkend: Koppel verbergt lichaam van zoon achter muur, maar beweert dat hij weggelopen is”

operatie

Man ondergaat brute pijnlijke lengtemaat operatie om vijf centimeter langer te worden