in

Deze super-grootmoeder verloor 18 kg en is nu een bodybuilder

Beeld: YouTube @SWNS

Een oma heeft haar lichaam volledig veranderd nadat ze 18 kilo was afgevallen en twee kilo uitgezakte huid had verwijderd. Ze heeft dit alles namelijk gedaan om een bodybuilder te worden.

Bodybuilder

Dee Hodgson, 53, is nu een bodybuilder nadat ze worstelde om in maat 34 te passen en de weegschaal op 28st en 11lbs tikte. Ze vond het immens moeilijk om zonder frame te lopen en leed constant onder de pijn door haar gewicht.

Artsen dachten dat ze leed aan fibromyalgie, een medische aandoening die leidt tot pijn in het hele lichaam. De moeder van vier en oma van acht zei dat haar gewicht uit de hand was gelopen door jarenlang emotioneel junkfood te eten. Nadat ze zich realiseerde dat haar dieet met veel suiker niet hielp, besloot Dee een ‘holbewonerdieet’ te volgen, waarbij ze alleen ‘natuurlijk’ voedsel at, zoals verse groenten en mager vlees met veel eiwitten. Nadat ze zich zes maanden aan het dieet had gehouden, was ze al zes kilo kwijt, nog voordat ze naar de sportschool was geweest. Na een jaar het dieet te hebben gevolgd, was ze 12 kilo kwijt en besloot ze de volgende stap te zetten door naar haar plaatselijke fitnesscentrum te gaan, lessen te volgen en te gaan sporten.

“Een nieuwe vrouw”

Nu weegt Dee een gezonde 11st 11lbs, past ze in maat 10-12 en zegt ze dat ze ‘zich als een nieuwe vrouw voelt’. Dee, uit Willenhall, West Midlands, zei: “Mijn gewicht liep uit de hand. In het begin was ik niet aan het diëten om af te vallen, ik wilde me gewoon beter voelen en de symptomen van mijn gezondheidsproblemen verlichten. Maar de kilo’s vielen er snel af en dat gaf me de motivatie om door te gaan. Ik begon naar de sportschool te gaan en werd verliefd op fitness. “Toen probeerde ik aan bodybuilding te doen en ik vond het geweldig. Nu ik 18 kilo kwijt ben, voel ik me een heel ander mens. Ik heb zoveel meer energie. Ik ben zo veel gelukkiger en het heeft mijn leven compleet veranderd.

Dee, uit Willenhall, West Midlands, zei: “Mijn gewicht liep uit de hand. In het begin was ik niet aan het diëten om af te vallen, ik wilde me gewoon beter voelen en de symptomen van mijn gezondheidsproblemen verlichten. Maar de kilo’s vielen er snel af en dat gaf me de motivatie om door te gaan. Ik begon naar de sportschool te gaan en werd verliefd op fitness. “Toen probeerde ik aan bodybuilding te doen en ik vond het geweldig. Nu ik 18 kilo kwijt ben, voel ik me een heel ander mens. Ik heb zoveel meer energie. Ik ben zo veel gelukkiger en het heeft mijn leven compleet veranderd.

Bron: Manchestereveningnews

Beeld: YouTube @SWNS

Vrouw valt in hotel fontein als ze poseert met aanstaande bruid

Vrouw denkt dat ze in ondiep water verdrinkt