in

WTFWTF

Rechtenstudent spiekt op een geslepen manier met balpennen ’truc’

Beeld: Pexels

Een rechtenstudent heeft spieken op een ander niveau gebracht. Het is bij iedereen bekend dat je tijdens het examen je je goed moet voorbereiden. Maar als je je niet goed hebt voorbereid, dan mag je uitkijken naar een niet bevredigend resultaat. Toch zijn er een paar studenten die mogelijkheden zien om het tij te keren. Dit doen ze door te spieken. Maar een rechtenstudent heeft recent op een meesterlijke manier gespiekt.

Rechtenstudent spiekt op een geraffineerde manier

De rechtenstudent die gespiekt heeft, heeft dit gedaan middels een balpennentruc. Wat gezegd mag worden is dat de student heel goed hierover heeft nagedacht. Wie naar de foto kijkt, die de docent op Twitter gedeeld heeft, zal duidelijk merken dat er in eerste instantie niets op te merken valt. Maar als je de pennen dichter bij houdt, dan kom je tot de ontdekking dat er iets mis is. Zoals eerder aangegeven heeft de rechtenstudent heel goed hierover nagedacht. Had de docent niet goed opgelet, dan was hij/ zij wel hiermee weggekomen. Dat zijn plan zou slagen scheelde dus niet veel. Zonder meer zal het wel balen zijn voor deze student.

De ‘balpennetruc’

De foto laat maar liefst 11 balpennen zien. In eerste instantie lijkt het wel alsof er een paar krasjes aan de balpennen zijn toegebracht. Maar wie dit nader beschouwt, merkt op dat het gaat om miniletters die zijn aangebracht. De docent was zodanig onder de indruk van de balpennen truc dat ze dit omschreef als ‘kunst’. Iemand die het bericht op Twitter zag reageerde op een opmerkelijke manier. Die gaf aan dat de student in kwestie te kennen en te weten hoe hij dit allemaal voor elkaar gekregen heeft. Volgens hem heeft hij dit gedaan door de stift van een mechanisch potlood te vervangen met een naald.

Bron: mancho.be

Twitter @Yolanda de Lucchi

Vrouw met 's werelds grootste lippen veilt kerstkusjes onder maretak

Vrouw met ’s werelds grootste lippen veilt kerstkusjes onder maretak

10 waaghalzen die bijensteken verkozen boven plastische chirurgie om grotere lippen te krijgen