in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw met ’s werelds grootste lippen veilt kerstkusjes onder maretak

Vrouw met 's werelds grootste lippen veilt kerstkusjes onder maretak
Beeld: Instagram @andrea88476

Andrea Emilova beweert dat ze de grootste lippen ter wereld heeft, en ze heeft besloten ze goed te gebruiken. Ze geeft namelijk kerstkusjes onder de maretak.

Kerstkusjes onder de maretak

Andrea heeft 43 verschillende ingrepen ondergaan om haar lippen te vergroten, wat haar bijna 18.000 euro heeft gekost. De operaties omvatten maar liefst 30 injecties met hyaluronzuur om haar lippen zo groot mogelijk te maken. En tijdens deze kerstperiode veilt de 25-jarige vrouw kusjes onder de maretak. Ze is bereid een kus te geven aan iedereen die de hoogste aanbod heeft.

Maar ondanks al deze ingrepen wil ze tijdens de kerstdagen nog meer operaties ondergaan: “Voor Kerstmis krijg ik nieuwe ingrepen in mijn gezicht, ik krijg nieuwe injecties met hyaluronzuur in mijn lippen, kin en jukbeenderen als een geschenk van mij aan mezelf voor Kerstmis.” Haar plan is om haar lippen groter te maken dan ze nu zijn, en ze wil ook de grootste kin hebben. Andrea wil ook graag nieuwe ingrepen in haar gezicht en een borstvergroting.

https://www.youtube.com/watch?v=WOr-ZnEGcRo

Liefde voor overdreven dingen

Andrea is geboren in Bulgarije, en ze heeft toegegeven een voorliefde te hebben voor “overdreven dingen”. Haar overtuiging is dat natuurlijke schoonheid “saai” is. Het excentrieke model is “nog niet klaar met veranderen”. Ze wil graag meer fillers, en ze doet graag zware make-up op in afwachting van aanvullende cosmetische ingrepen. Ze heeft zich voorgenomen haar uiterlijk radicaal te veranderen omdat ze een grote fan is van “enorme vormen.” Momenteel verkoopt ze feestelijke kusjes en is ze er zeker van dat er genoeg mensen bereid zullen zijn te betalen voor haar larger-than-life lips: “Ik weet zeker dat er veel gewillige mannen zullen zijn om te bieden voor mijn grootste kus deze kerst.”

Andrea is niet altijd zo geweest. Voordat ze aan deze reis begon, voelde ze zich anders over zichzelf. Ze zei dat ze zich “onpersoonlijk” voelde en “leek op miljoenen andere vrouwen in de wereld.” Nu is ze gelukkig omdat ze er anders uitziet. Hoewel ze weet dat ze mooi was voordat ze de chirurgische ingrepen onderging, vindt ze haar huidige uiterlijk veel mooier omdat het een “verbeterd uiterlijk” is. Andrea vindt echter nog steeds dat ze niet perfect is, en daarom zou ze haar uiterlijk nog meer willen veranderen. Haar besluit om haar uiterlijk te veranderen lijkt te hebben gewerkt, want ze krijgt veel aandacht en huwelijksaanzoeken van bewonderaars.

Bron: Thoughtnova

Beeld: YouTube @Chosenozo

Expert onthult: Mannen zouden de rekening niet moeten betalen op hun eerste date

Rechtenstudent spiekt op een geslepen manier met balpennen ’truc’