in

Deze leraar heeft zijn hele lichaam getatoeëerd

Deze leraar heeft zijn hele lichaam getatoeëerd
Beeld: Instagram @freakyhoody

Het plaatsen van tatoeages is heel leuk, maar deze leraar heeft het helemaal naar een ander niveau getild. De tatoeages bedekken elke centimeter van het lichaam van deze tatoeage verslaafde, inclusief zijn ogen. En hij wordt namelijk de “meest angstaanjagende leraar ter wereld” genoemd.

Meest angstaanjagende leraar

Sylvain Helaine, die al meer dan tien jaar lesgeeft in Londen en Noord-Frankrijk, heeft voor ongeveer 52.000 pond aan tatoeages op zijn lichaam. De leraar had tatoeages over zijn hele lichaam, gezicht en tong, en werd zelfs vastgehouden om zijn ogen zwart te laten maken met een naald.

Sylvain, die beweert meer dan 460 uur onder de naalden van tatoeëerders te hebben doorgebracht, reisde naar Zwitserland voor de pijnlijke behandeling. En hij bleef echter enkele dagen blind.
In This Morning in 2020 zei hij: “Je hebt een man die je vasthoudt en de andere komt met een spuit en steekt het recht in je ogen. “Het is net een marteling. Ik zal het niemand aanraden, omdat het pijnlijk is – je kunt een paar dagen niets zien. “Je voelt dat je je zicht verliest en veel mensen hebben hun zicht verloren. Dus doe het niet.”

Kleurrijke body art

Sylvain is leraar in het basisonderwijs en heeft meer dan 91.000 volgers op Instagram. Hij plaatst op zijn account foto’s van zijn kleurrijke body art onder de naam “Freaky Hoody.”

Ondanks zijn trots op zijn ingewikkelde inkten, waarschuwden Franse ambtenaren Sylvain drie jaar geleden dat hij niet langer les mocht geven aan kleuters. Hij had namelijk ervoor gezorgd dat een driejarig jongetje een nachtmerrie had gehad. “Een driejarige jongen had blijkbaar een nachtmerrie nadat hij mij had gezien”, vertelde hij aan This Morning. “Hij klaagde bij zijn ouders en die schreven een brief naar mijn hiërarchie waarin stond dat ik geradicaliseerd was.”

Bron & Beeld: YouTube @ Truly

Vrouw onthult dat twee mannen bij haar binnenkwamen in een Primark uniseks kleedkamer

Madonna trakteert fans met nieuwe videoclip op een onsmakelijke manier

Madonna trakteert fans met nieuwe videoclip op een onsmakelijke manier