in

Ex-werknemer probeert bedrijf voor € 2.5 miljoen aan te klagen: ‘Valt door de mand door vakantiefoto van gezin!’

Ex-werknemer probeert bedrijf voor € 24666061.68 aan te klagen: 'Valt door de mand door vakantiefoto van gezin!'
Beeld: ladbible & YouTube @قلم رصاص

Een ex-werknemer probeerde een bedrijf aan te klagen voor een bedrag van € 2.5 miljoen, maar het liep helaas mis om een vakantiefoto van zijn gezin. Het heeft allemaal te maken met juridische constructies. In ieder geval had de man geen poten om op te staan toen de ontdekking werd gedaan.

Ex-werknemer probeert aan te klagen voor € 2.5 miljoen

De chef-kok die beweerde dat hij nauwelijks kon lopen na een arbeidsongeval, wilde hiervoor een schadevergoeding hebben. Het geld kreeg hij uiteindelijk niet meer, omdat er een vakantiefoto van zijn familie ontdekt was. De foto was het bewijs dat wat hij beweerde niet op waarheid berust. Hij was namelijk aan het kajakken met zijn familie. Ferenc Sumegi verrekte zijn rug terwijl hij een dienblad optilde tijdens werkzaamheden die hij uitvoerde als chef-kok op Heathrow Airport. De 49-jarige Sumegi beweerde dat hij door de blessure ‘ondraaglijke’ aanhoudende pijn had. Hierdoor was hij genoodzaakt om een wandelstok of krukken te gebruiken om zich te verplaatsen. Daarnaast moest hij naar eigen zeggen 18 uur per dag bedrust houden.

https://youtu.be/xQwXqXuNLdY
Beeld: YouTube @ قلم رصاص

Valt door de mand door vakantiefoto

Sumegi heeft geprobeerd zijn werkgever Gate Gourmet UK Ltd aan te klagen, als vergoeding voor zijn verwondingen en voor het verlies van zijn culinaire carrière. Sumegi vroeg om € 2.5 miljoen aan compensatie en zei: “Ik kan niet werken als chef-kok omdat ik niets kan optillen en moeilijk kan bewegen.” In plaats van zijn vergoeding, kreeg hij een rekening van € 84070.26 aan gerechtskosten. Dit besluit werd genomen nadat de chef op een foto werd gezien waar hij bezig is te kajakken met zijn familie. Daarnaast droeg hij zijn kinderen op zijn schouder en gooide een stok voor zijn hond.

Bron: ladbible.com

miljonair geeft fortuin weg

Miljonair geeft 99% van zijn fortuin weg als hij sterft om zijn kinderen gemotiveerd te houden om te werken

Influencer laat mede wintersporters verhit achter