in

Knappe oma van 63 krijgt nog steeds veel aandacht van jonge mannen

Vitale oma van 63 staat in de schijnwerpers van jonge heren
Beeld: Instagram account @lesleymaxwell.fitness

“Leeftijd is maar een getal” is een van de slagzinnen die we vaker horen. En dit is helemaal van toepassing op deze knappe 63-jarige oude Lesley Maxwell. De oma is weg van fitness en houdt haar zelf op zo een manier super jong.

Knappe oma

Het fitnesscentrum is de plek waar je de oma regelmatig zal vinden. Daar kan ze zich helemaal uitleven. Om haar conditie optimaal te houden doet ze haar uiterste best in de gym. De vrouw die haar activiteiten geregeld op social media deelt, is enorm populair. Oma’s Instagram account telt een aantal volgers van meer dan 100.000. Als ze een foto of video post mag ze altijd rekenen op reacties die oorstrelend zijn.

In de schijnwerpers

De vitale oma zorgt ervoor dat ze belandt in de schijnwerpers van jonge heren. Iemand die haar probeerde te charmeren reageerde onder een van haar post: “Kan het zijn dat ik je al eens heb zien rollerskaten op een vrijdagavond? Anders ben ik vol ontzag naar iemand anders aan het staren”. Hierop reageerde Lesley als volgt: “Haha! Ik houd er inderdaad van om ’s avonds te rollerskaten, ’t is zo plezant!” De reactie van Lesley was koren op de molen van de charmeur en ging een stapje verder: “Ik wist dat ik die buikspieren ergens van kende!”.

Rolmodel

De 63-jarige Lesley Maxwell kan zeker als een rolmodel worden gezien. Ben je van plan om een gezonde leefstijl op na te houden, dan kun je altijd een voorbeeld nemen van deze vitale oma. En als je vindt dat je te oud ben om te bewegen, dan levert Lesley het bewijs dat dit geen excuus is.

Bron: zita.be

Beeld: Instagram account @lesleymaxwell.fitness

Man deed een grote behoefte na de daad: werd verrast door haar ouders

Naaktfoto's van Youtuber belandt per abuis bij ouders

Pikante foto’s van Youtuber belanden per ongeluk bij haar supergelovige ouders