in

Man die zichzelf niet super knap vindt wil alleen met mooie vrouwen op een date!

Man die zichzelf niet super knap vind wil alleen met mooie vrouwen op een date!
Bron: TikTok @boerboelblade2

Een man die naar eigen zeggen niet super knap is, wil namelijk alleen op een date met vrouwen die bloedmooi zijn. Het loopt inderdaad een beetje krom, maar de man is wat betreft zijn eis wel resoluut. Iedereen heeft natuurlijk zijn voorkeuren wanneer het gaat om het daten. Maar deze man zet wat dit betreft de nering niet naar de tering.

Vindt zichzelf niet super knap

De man heeft beweerd dat hij ‘niet van lelijke vrouwen houdt’ en niet ‘genoegen zal nemen met het tweede beste’, zelfs als dat betekent dat hij enkele jaren vrijgezel zal blijven. Machinist Kevin, 42, uit Methil, Fife noemt zijn hoge normen een ‘levensstijlkeuze’ en beweerde dat er veel mannen zoals hij zijn. Zijn voorkeur gaat uit naar een vrouw met lang haar die ‘aantrekkelijk en rondborstig’ is. In een interview zei de man dat hij weet dat hij geen Brad Pitt is, maar hij is wel in staat om mooie vrouwen te strikken. Volgens de man is het wel zo dat het stukken moeilijker wordt om iemand te vinden als je alleen op uiterlijk uitgaat. De TikTokker, die grotendeels berichten plaatst over zijn hond, een Boerboel genaamd Blade, is de afgelopen drie jaar vrijgezel geweest, maar had eerder een langdurige relatie.

@boerboelblade2 #storytime #choosewisely #dating #datingstorytime #decisiones ♬ original sound – boerboelblade2

Alleen met mooie vrouwen op een date

De machinist had ook een relatie gehad met iemand die hij in 2022 via het socialemediaplatform had ontmoet, maar de vonk was snel weg. Kevin geeft toe dat de concurrentie voor knappe vrouwen wijdverbreid is, maar zegt dat hij ‘geen genoegen kan nemen met de op een na beste’. De influencer legde uit dat hij geen vrouwen kan ontmoeten op de normale manier zoals door een drankje pakken in de kroeg of een bar. Hij drinkt namelijk al jaren geen alcohol meer.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: @boerboelblade2

taxi chauffeur

Taxi chauffeur krijgt de rit van zijn leven: ‘Hebben je ouders je niet geleerd om niet met vreemden mee te gaan?’

Braziliaanse baby heeft 6 cm lange aanhangsel in uiterst zeldzaam fenomeen