in

Huwelijksaanzoek met gummi ring bij MLB-honkbal wedstrijd gaat totaal mis!

Beeld: Facebook @Denise Jeje Mal

Als je de sprong waagt en je partner in het openbaar ten huwelijk vraagt, kun je er maar beter 100 procent zeker van zijn dat het goed afloopt. Dat is wat een basketbalfan vergat te overwegen voordat hij op één knie ging voor zijn vriendin tijdens een Major League honkbal-wedstrijd dit weekend. Hij deed namelijk een huwelijksaanzoek met een gummi ring en het was helemaal niet zoals hij verwacht had.

Een klap in het gezicht krijgen

In het Rogers Centre in Toronto verzamelden zich afgelopen zondag (2 oktober) mensen om de Toronto Blue Jays tegen de Boston Red Sox te zien spelen, maar ze zagen een lief aanzoek voor hun ogen vreselijk misgaan.

Op beelden van het incident, die al viraal zijn gegaan, stopte de ongelukkige man zijn vriendin op de trappen van het sportterrein om zijn grote romantische gebaar te maken voor duizenden mensen, om vervolgens een klap in het gezicht te krijgen.

Huwelijksaanzoek met gummi ring

Voordat het misging, zie je hoe de verliefde honkbal fan zijn vriendin naar zich toe trekt en haar kust voordat hij haar zegt: “Ik houd van je.” Terwijl hij op één knie gaat zitten, bedekt de vriendin haar mond van ongeloof terwijl de fans verrukt toekijken, en de officiële cameraploeg van het stadion haast zich om het zoete moment vast te leggen. Maar wat een romantisch moment had moeten worden, viel volledig in duigen toen de man een zwart ringendoosje uit zijn zak haalde en een gummi ring produceerde. Zodra zijn vriendin de Ring Pop ziet, verandert haar opgewonden glimlach in een frons, terwijl ze haar partner een klap in het gezicht geeft.

Honkbal fans in de buurt schrikken terug als ze het vernederende moment zien gebeuren. “What the f**k is wrong with you?” vraagt de ontredderde vriendin, voordat ze haar drankje in zijn gezicht gooit en wegloopt. De video verspreidde zich snel via TikTok, Twitter en Reddit, waarbij mensen discussieerden over wie er fout zat. “Degene die je liefhebt vernederen voor duizenden?” vroeg een woedende kijker. “Had een echte diamant moeten zijn. Rennen meisje! Ik zou hetzelfde gedaan hebben. Dat heet eigenwaarde. Maar een gebruiker counterde: “Dat is een indicatie van hoe de rest van zijn leven zou gaan met haar… move on dude.” En een ander was het ermee eens: “Ik snap dat ze dit niet leuk vond, maar het is geen reden om hem in zijn gezicht te slaan. Zeker niet voor duizenden mensen.”

Bron: Unilad

Beeld: Facebook @Denise Jeje Mal

Mysterieuze man springt over het dak van gebouw in New York

Deze mensen hebben de grootste en langste lichaamsdelen die je ooit hebt gezien!