in

Oma van 92 wordt aangezien voor een vrouw van de helft van haar leeftijd

leeftijd
Beeld: TikTok @joansumner1930

Een 92-jarige vrouw heeft online voor opschudding gezorgd nadat mensen geschokt waren over haar “jonge” leeftijd.

De helft van haar leeftijd

Joan Woodhouse, die van het Verenigd Koninkrijk naar Mar Menor in Spanje is verhuisd, pronkt vaak met haar ongelooflijke jeugdige uiterlijk door korte zomerjurkjes en bikini’s in de zon te dragen en staat bekend als @joansumner1930 op TikTok. In een opnieuw opgedoken clip zat een van Joan’s 18 kleinkinderen met haar in een TikTok-video om uit te leggen hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om er zo jong uit te zien. De moeder van acht, die in 1930 werd geboren, onthulde dat ze Nivea crème bij Boots kocht toen ze 16 was en het sindsdien altijd heeft gebruikt.

De video, die 1,7 miljoen keer bekeken is, had als bijschrift: ‘Update over oma Joan #nivea #grandma’. De clip begon met Joan’s kleindochter die zei: “Oma, niemand gelooft dat je 92 bent. Kunt u ons iets over uzelf vertellen? Ik ben geboren op 6 september 1930,” vertelde Joan de kijkers om wat context te scheppen. Ze vervolgde: ‘Ik herinner me dat de oorlog begon, ik denk dat ik ongeveer 16 was toen hij eindigde. Haar kleindochter vroeg toen: “Iedereen vindt dat je er geweldig uitziet en ze vragen zich af welke huidverzorging je gebruikt. Ze antwoordde: ‘Na de oorlog, toen ik ongeveer 16 was, was er net Nivea crème op de markt en mijn vriendin kwam naar het huis en zei: ‘Deze crème is net op de markt. Probeer het, het is briljant.

@joansumner1930 Update on grandma Joan #nivea #grandma ♬ original sound – Grandma Joan

Nivea-crème

Ik heb jarenlang Nivea-crème gebruikt. Nu gebruikt iedereen die ik ken ook Nivea-crème.’ De clip begon met Joan’s kleindochter die zei: Oma niemand gelooft dat je 92 bent. Kunt u ons iets over uzelf vertellen? Ik ben geboren op 6 september 1930,” vertelde Joan de kijkers om wat context te scheppen. Ze vervolgde: ‘Ik herinner me dat de oorlog begon, ik denk dat ik ongeveer 16 was toen hij eindigde.

Haar kleindochter vroeg toen: “Iedereen vindt dat je er geweldig uitziet en ze vragen zich af welke huidverzorging je gebruikt. Ze antwoordde: ‘Na de oorlog, toen ik ongeveer 16 was, was er net Nivea-crème op de markt en mijn vriendin kwam naar het huis en zei: ‘Deze crème is net op de markt. Probeer het, het is briljant. Ik heb jarenlang Nivea-crème gebruikt. Nu gebruikt iedereen die ik ken ook Nivea-crème.’

Bron: Dailymail

Beeld: TikTok @joansumner1930

Automobilist heeft dom moment als zijn auto wegspoelt in zee: ‘Daar kun je niet parkeren!’

plus-size

Plus-size influencer verdubbelt haar eis voor gratis extra vliegtuigstoelen voor passagiers met overgewicht