in

Vliegtuigpassagier scheldt ‘vervelende’ vrouw uit die blote voeten op haar armleuning zette

blote voeten
Beeld: Reddit & Pexels

Een reiziger is verontwaardigd op sociale media nadat hij iemands blote voeten in het vliegtuig zag uitsteken en bovenop de armleuning had geplaatst.

Blote voeten op armleuning

Het is een trieste wereld waarin we nu leven – elke vorm van openbare etiquette is verdwenen. Mensen schreeuwen en maken ‘grapjes’ in de bioscoop tijdens een film, concertbezoekers gooien dingen naar artiesten en – blijkbaar – vinden passagiers het acceptabel om niet alleen hun schoenen maar ook hun sokken uit te trekken in de beperkte ruimte van een vliegtuig. Een vliegtuigpassagier heeft zich uitgesproken nadat hij iemands blote tenen achter zich vandaan zag gluren, al wiebelend op de armleuning. De vliegtuigpassagier ging naar de Reddit thread om te tieren over zijn ongewenste waarneming. Ze zeiden: “Nauwelijks ingestapt in een vijf uur durende vlucht en deze dame sluipt met haar blote voeten om mijn arm van de armleuning af te duwen.

“Waarom zijn mensen zo vervelend? Het duurde niet lang voordat andere Redditors het bericht volgden om manieren voor te stellen waarop de reiziger de blote tenen uit het zicht kon verbannen. Eén gebruiker stelde voor: “Ik ben een rustig persoon, maar ik sta meteen op, draai me om en ‘leg die dingen nu weg’.” “Til de armleuning op, doe alsof je het niet eens gemerkt hebt. Bonuspunten als haar tenen daarbij bekneld raken. “Edit: ik heb me laten vertellen dat je armleuningen bij het raam niet mag optillen, dus nu stel ik voor dat je je elleboog op de armleuning zet (met veel gewicht). Doe alsof je je aan het aanpassen bent en breek tegelijkertijd de botten in haar voeten,” zei een ander. Een derde stelde voor om ‘water’ op de blote tenen te gieten.

Goede advies

Een vierde beval de reiziger om ‘er gewoon iets van te zeggen’ anders ‘laat je het gewoon gebeuren’. Hoewel, een ander antwoordde: “Dat zou sociale vaardigheden vereisen. Dat doen we hier niet op Reddit.” En een laatste loste op: “Mijn BIL vertelde me dat hij de condens van zijn waterfles afveegt, doet alsof hij niest en flikkert het op hun voeten.” De oorspronkelijke gebruiker en lijder aan blote voeten ging naar de thread om gebruikers bij te praten over hun reis.

Ze bedankten iedereen voor ‘het goede advies’ en zeiden dat hun armleuning was verlost van de ‘vervelende tenen’ en dat ze hem voor de zekerheid hadden ‘schoongeveegd’. “Heb haar gezegd dat ze het alsjeblieft niet nog een keer moet doen en als ze dat wel doet, bel ik de FA. En als ze niet luistert, is het maar goed dat ik een waterfles bij de hand heb,” voegden ze eraan toe. In een latere update losten ze op: “Een uur in de vlucht – armleuning is nog steeds vrij. Mevrouw verontschuldigde zich niet, maar zette haar voeten neer met een b***h gezicht. “Gelukkig voor haar, heb ik ook een b*h gezicht met zwangerschaps hormonen dus twee kunnen dit spel spelen. Laat deze fkers nooit wegkomen met deze onzin.”

Bron: Unilad

loterij

Vrouw die $ 10 miljoen loterij jackpot won en verloor adviseert dat je niemand moet vertrouwen

waterfles

Toeriste laat lokale bevolking woedend achter als ze door de Trevifontein in Rome loopt om haar waterfles te vullen