in

Buren ruzie eindigt met de ultieme wraak

Beeld: Pexels

Natuurlijk kom je tijdens je leven veel vervelende mensen tegen. En niets is erger dan een Karen-buurvrouw te hebben. Ze houden het liefst ervan om de hele tijd ruzie te maken met hun buren.

Ruzie

In sommige gevallen kiezen buurtbewoners er dan voor om te verhuizen of om de politie erbij te betrekken, maar soms is ook dat tevergeefs. Zo besloot de vader van een gezin wat al langer het doelwit was van vernielingen aan hun land door andere buren, het recht nu in eigen handen te nemen.

Een van de kinderen van de man, die anoniem wenst te blijven schreef op Reddit hoe de buren elke dag hun schutting platrijden. “We wonen in een kleine privébuurt, de buren zijn min of meer familie van ons (verre familieleden). Iedereen hier is een compleet gestoorde gek. Ze maakten tientallen jaren voor de geboorte van mijn broer en ik al voortdurend ruzie” schreef de zoon. Vervolgens legt hij uit dat de buren een “enorme vrachtwagen vol met hout” bestelden die over het hek van het gezin reed, hun struiken vernielde en de metalen staven volledig verbogen achterliet. Dit terwijl er al aanpassingen gemaakt waren zodat de buren langs konden rijden zonder schade aan te richten.

Beeld: Pixabay

Wraak

Als politieagent kent de vader de wet goed genoeg, dus groef hij de markering van de eigendomslijn op en plaatste plastic vaten gevuld met stenen op zijn eigendom. “In de volgende 6 uur kwamen 3 van onze buren aankloppen, omdat ze onze plastic tonnen vol stenen raakten. Ze waren boos en wilden de politie bellen.” Maar dat hebben ze nooit gedaan. Omdat ze wisten dat de man eigenlijk in zijn recht stond. De buren leerden echter helaas hun lesje niet.

Het getreiter ging door en de tonnen kleren zoveel slagen en schade dat zij onbruikbaar werden. Op dit punt had de vader er schoon genoeg van en bedacht een plan. Een Pro Revenge plan zoals het op Reddit genoemd werd. Gewapend met cement en metalen buizen maakte hij bloembakken van hout als mal. Daarin kwamen prachtige bloemen zodat de scherpe metalen buizen bedekt waren. De familie ging op de uitkijk staan en voor zij er erg in hadden hadden de buren maar liefst 8 van hun voertuigen kapot gereden. Er kwam geen geklaag van de buren wat ons in ieder geval het idee geeft dat de buren wel degelijk wisten wat er aan de hand was.

Bron: The laughclub

Beeld: Pixabay

Supermarkt in Las Vegas geeft bezoekers de raarste ervaring van hun leven

Elon Musk reageert op feestende shirtloze memes op jacht

Elon Musk reageert op feestende shirtloze memes op jacht