in

WTFWTF

Vrouw komt 10 maanden na bruiloft achter dat haar man eigenlijk een dame is

Beeld: Unsplash

Als je getrouwd bent leer je elkaar namelijk beter kennen. En elke dag ontdekt je dingen van de partner die je nog gezien hebt. Bijvoorbeeld verandering van karakter of dat hij/ zij nooit eerlijk geweest is. Kijk maar naar deze 22-jarige vrouw die na 10 maanden het slachtoffer was een echte huwelijkszwendel. Ja, ze komt 10 maanden na bruiloft erachter dat haar man eigenlijk een vrouw is.

Huwelijkszwendel

Het 22-jarige meisje vertelde namelijk haar verhaal op social media. En het zorgde voor heel wat opschudding bij de lezers. Ja, het was zelfs zo erg dat ze voor de rechtbank moest verschijnen met de vrouw (bekend als A.A) waarmee ze getrouwd was.

Ze leerde A.A op een datingapp kennen en ze stelde zichzelf voor als een “zakenman” actief in de kolensector. ‘De man’ gaf aan dat hij chirurgie studeerde in de Verenigde Staten, maar zich later bekeerde tot de islam en op zoek was naar een partner. Na drie maanden stapten zij in het huwelijksbootje, maar ze vierde het namelijk op een religieuze rite en geen burgerlijke, omdat A.A geen documenten in handen had.

Beeld: Unsplash

Fraude

Maar tijdens het huwelijk bleef A.A haar en haar familie naar geld vragen. En ze verhuisde zelfs met N.A toen het gezin achterdochtig begon te worden. Ze had de vrouw namelijk enkele maanden opgesloten ver weg van haar en stad en familie. De bezorgde vader schakelde toen de politie in, en maakte na het verhoor kennis met de ware identiteit van de vrouw. Ze deden vervolgens aangifte tegen de vrouw voor fraude, en er werd vernomen dat er al eerder klachten zijn ingediend tegen haar.

Bron: Curioctopus

Beeld: Unsplash

YouTuber beweert schedel van Bigfoot gevonden te hebben

Medewerkers wiens afmelding op het werk in twijfel zijn getrokken

5 mensen die zich ziek meldden op werk, maar buiten werden gezien door hun collega’s