in

26-jarige vrouw geeft toe dat ze haar tanden 10 jaar lang niet heeft gepoetst

Tanden

Het is heel belangrijk om je tanden te verzorgen. En je tanden minstens twee keer per dag poetsen is iets wat de meesten van ons zonder nadenken doen. Als kind leer je hoe “gaatjes en bacteriën” je tanden aantasten als je niet goed voor je gebit zorgt. Natuurlijk zijn de meesten van ons het tandenpoetsen vergeten, misschien tijdens een weekend na een paar drankjes met vrienden en het in slaap vallen op de bank bijvoorbeeld. Maar dat geldt echter niet voor iedereen. Alice, een 26-jarige Britse vrouw, heeft al tien jaar haar tanden niet gepoetst, meldt nieuwssite The Sun.

Tanden 10 jaar lang niet gepoets

Volgens de Dental Care Guide moeten we twee keer per dag moeten poetsen, één keer ’s ochtends en één keer vlak voor het slapen gaan. Dit doen we om onze mond en tanden schoon te houden van bacteriën en gaatjes of tandvleesaandoeningen te voorkomen. Als je je tanden niet schoonhoudt, is de kans op gaatjes exponentieel groter. Om nog maar te zwijgen over de slechte adem. Maar Alice Kid, een 26-jarige uit Zuid-Londen, Engeland, heeft al tien jaar haar tanden niet gepoetst. “Ik poets mijn tanden nooit. Het is een vreselijke bekentenis en het is een van die sociale taboes waarover niemand geacht wordt te praten. Maar de waarheid is dat ik geen moeite doe en het al tien jaar niet doe. Als ik in de spiegel kijk, zie ik dat ze perfect zijn,” zei Alice tegen The Sun.

Beeld: Facebook

Tandenborstel weggooien

Als kind poetste Alice alleen haar tanden als ze er zelf aan dacht. Op 12-jarige leeftijd moest Alice meer dan een jaar een beugel dragen. “De orthodontist die ik zag, bleef maar doorgaan over het poetsen van mijn tanden, terwijl ik een beugel had. Misschien rebelleerde ik daarom. Toen de beugel eraf ging op mijn 13e, gooide ik mijn tandenborstel weg,” vertelde Alice aan The Sun.

Ondanks de slechte mondhygiëne heeft Alice maar één gaatje gehad en dat was toen ze haar tanden nog poetste. Alice zegt ook dat ze nooit problemen heeft gehad met een slechte adem. “Het is moeilijk om het zelf te weten, maar mijn partner heeft nooit negatieve opmerkingen gemaakt,” voegde Alice eraan toe. Alice eet veel groenten, drinkt of rookt niet en houdt niet van frisdrank, wat volgens haar de reden is dat ze zo’n goed gebit heeft.

“Ik ga één keer per jaar naar de tandarts. Hij vraagt nooit of ik mijn tanden poets, dus ik verklap mijn geheim niet. Hij zeurt dat ik niet flos, maar dan verwijdert hij meestal de plak die zich tijdens de controle van 15 minuten heeft opgehoopt. Als hij zei dat ik ze moest poetsen zou ik zijn advies opvolgen.

Bron: Laughclub

Dit is de 81-jarige bodybuilder die nog steeds aan wedstrijden meedoet en zes maaltijden per dag eet!

Dit is de 81-jarige bodybuilder die nog steeds aan wedstrijden meedoet en zes maaltijden per dag eet!

Man vecht succesvol in zijn onderbroek tegen gewapende overvallers!

Man vecht succesvol in zijn onderbroek tegen gewapende overvallers!