in

Bruid wordt door getuige van bruidegom getrakteerd met een super ongemakkelijke speech tijdens huwelijksvoltrekking!

Bruid wordt door getuige van bruidegom getrakteerd met een super ongemakkelijke speech tijdens huwelijksvoltrekking!
Beeld: TikTok @videobytone

Een bruid wist zich geen houding, toen de getuige van de bruidegom aan het woord kwam tijdens de huwelijksvoltrekking. Het voerde namelijk een super ongemakkelijke speech en de bruid kreeg het hierdoor letterlijk en figuurlijk warm. In ieder geval gaat het om een situatie die je je niet zo snel zou inbeelden, als het gaat om een huwelijk. Het gebeuren is weer eens het bewijs dat je nooit weet hoe raar iets kan aflopen.

Bruid getrakteerd op een super ongemakkelijke speech

De toespraak van een getuige is een cruciaal onderdeel van de huwelijksdag. Het moet boeiend zijn, mag niet te lang duren om iets over de bruidegom te zeggen. Het gaat erom dat je de juiste balans moet zien te vinden. De bruidegom bleef zweten toen de vriend van haar man naar voren kwam om de eer te bewijzen. Sophie stapte vorig jaar op oudejaarsavond in het huwelijksbootje met haar man Ryan, 35, toen ze hun speciale dag vierden in Merrydale Manor in Knutsford. Maar toen de gasten en pasgetrouwden gingen zitten voor hun receptie, waarschijnlijk na een paar drankjes tegen de avond, was het tijd voor de gevreesde toespraken. In ieder geval heeft Neil, die vriend van Ryan, ervoor gezorgd dat het super ongemakkelijk werd voor de bruid Sophie.

@videobytone What did the best man do 👀 #bestmanspeech #weddingspeech #bestweddingspeechever #bestweddingspeech #weddingvows @Merrydalemanor @theaddedextra ♬ original sound – Tony

Dit alles tijdens de huwelijksvoltrekking

In een video die door videograaf Videos By Tone op TikTok werd gedeeld, zegt Neil: “Hij en Sophie waren ook nog niet zo lang in hun nieuwe huis en hij vroeg of ik hem een plezier kon doen wanneer hij aan het werk was. “Hij vroeg me of Sophie ooit in nood was of ik haar te hulp zou schieten?” Hierop gaf Neil aan dat hij dit zeker zou doen als een goede vriend. Op dit punt ziet Sophie er heel, heel verward uit. Ofwel omdat ze zich deze vermeende bezoeken niet kan herinneren of omdat ze doodsbang is voor wat hij gaat zeggen. Neil vervolgt: “Nu, na verloop van tijd, wordt dit een beetje meer en vaker, zo erg zelfs dat Sophie me zelfs een reservesleutel heeft gegeven omdat ze me gewoon zei dat ik mezelf gewoon binnen moest laten.

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @videobytone

Beer maakt 'selfies' voor camera speciaal voor dieren in het wild!

Beer maakt ‘selfies’ voor camera speciaal voor dieren in het wild!

Jongen verstopt zich in container tijdens verstoppertje spelen: wordt zes dagen later in een ander land gevonden!

Jongen verstopt zich in container tijdens verstoppertje spelen: wordt zes dagen later in een ander land gevonden!