in

Waterpark-pret gaat verkeerd: Man komt vast te zitten in waterglijbaan

Een Maleisische man is viraal gegaan nadat hij een video had gedeeld waarin hij vast kwam te zitten in een waterglijbaan.

Vastzitten in waterglijbaan

In een video, gedeeld op TikTok, is te zien hoe een man in een wetsuit die met hoge snelheid naar beneden wordt geschoten op een waterglijbaan. Hij lijkt er in het begin van te genieten, maar na ongeveer acht seconden neemt de situatie een andere wending. De man vertraagt plotseling, maar weet voor een paar seconden weer vaart te maken voordat hij teruggaat en tot stilstand komt in het midden van de buis. Duidelijk in paniek gebruikt de man de kleine ruimte die hij heeft om te bewegen en om hulp te roepen. Uiteindelijk wordt hij bevrijd door een medewerker van de attractie die hem uit een kleine nooddeur aan de zijkant van de glijbaan naar buiten laat.

@jamii.talib 1st dengan last la aku main benda alah ni ! sangkut mad 😂 TRAUMATIZE 😂 #escapepark #outdooractivities #escapeparkpenang #superlooperescapepark ♬ original sound – Jami R one

Wetsuit

Velen bekeken de video met gedeelde angst, en overspoelde de comments bij de video die miljoenen keren is bekeken. Ik kreeg meerdere paniekaanvallen tijdens het kijken hiernaar.” schreef iemand. Terwijl een ander toevoegde: “Dat moet een van de meest angstaanjagende dingen zijn die ik heb gezien.” Een andere persoon deelde zijn eigen gruwelijke verhaal van vastzitten op een waterglijbaan: “Dit overkwam mij eens. Ik raakte mijn hoofd, kwam vast te zitten en ging toen met mijn rug naar beneden terug. Een van de ergste ervaringen van mijn leven.” Gelukkig kwam de man in deze video er zonder kleerscheuren en verwondingen uit. Een iemand beweerde echter dat de wetsuit van de man de oorzaak was van zijn onverwachte stops.

Afbeelding: TikTok @jamii.talib

Bron: Ladbible.com

Beeld: TikTok @jamii.talib

Man betrapt moeder en zus tijdens het 'doen van de daad' met zijn boezemvriend!

Man betrapt moeder en zus tijdens het ‘doen van de daad’ met zijn boezemvriend!

Vrouw probeert zijspiegel eraf te trekken en dan gebeurt dit!