in

Jongen van 13 wordt gered uit klauwmachine in pretpark nadat hij naar binnen is geklommen om een prijs op te eisen

klauwmachine

Een 13-jarige jongen kwam vast te zitten in een klauwmachine in North Carolina in het Carowinds park in Charlotte.

Vastzitten in klauwmachine

De jongen klom in het Cosmic XL Bonus Game met de bedoeling een prijs te stelen. Foto’s van het bizarre voorval werden op Facebook gedeeld door de Carowinds Fans Only fanpagina waarop de jongen duidelijk te zien is terwijl hij in de machine zit, omringd door personeelsleden, een hulpsheriff en nieuwsgierige toeschouwers. Parkfunctionarissen kwamen snel in actie om de situatie op te lossen en riepen een medisch team op dat de jongen korte tijd later kon redden. De jongen kreeg eerste hulp voordat hij werd overgedragen aan zijn voogd.

Veiligheid

De veiligheid van onze gasten en medewerkers is de hoogste prioriteit van Carowinds”, aldus de parkfunctionarissen. Het Cosmic XL Bonus Game is ongeveer 6,5 voet hoog, bijna 5 voet breed en 5 voet diep, waardoor het veel groter is dan het gemiddelde klauwenspel.

Er werd geen aanklacht ingediend tegen de jongen voor zijn acties, maar hij heeft als straf een verbod gekregen om het park een jaar lang te bezoeken. Een soortgelijk incident vond plaats in februari 2018 toen een jongen die een knuffel wilde stelen uit een klauwmachine in een restaurant in Florida er uiteindelijk in vast kwam te zitten. Bij die gelegenheid hielpen brandweerlieden hem uit het klauwenspel te bevrijden.

Bron: Dailymail

vissers

Vissers vangen per ongeluk krokodil tijdens het vissen, maar besluiten het nooit meer te proberen

Verhuurder weigert boeking van koppel te annuleren: 'Ze besluiten om gas en water aan te laten voor een maand!'

Verhuurder weigert boeking van koppel te annuleren: ‘Ze besluiten om gas en water aan te laten voor een maand!’