in

Serveerster woedend nadat ze, maar 10% van grote rekening als tip kreeg: ‘Manager vraagt zonder resultaat naar meer!’

Serveerster woedend nadat ze maar 10% van grote rekening als tip kreeg: 'Manager vraagt zonder resultaat naar meer!'
Beeld: Freepik.com

Een Serveerster is woedend nadat ze, maar 10% van een grote rekening als tip kreeg. Haar manager probeerde voor haar te bemiddelen voor meer. Maar helaas ging het heel bergafwaarts. Serveerster moeten het onder andere hebben van tips die ze extra krijgen van klanten die een restaurant bezoeken. Ze doen daarom hun uiterste best om de klanten een royale behandeling te geven. Maar soms levert dit niet het gewenst resultaat op.

Serveerster woedend

De vrouw uit New York plaatste een bericht op Twitter waarin ze uitlegde dat ze $ 70 fooi kreeg op een rekening van $ 700. De geïrriteerde serveerster zei echter dat dit de helft was van het bedrag dat ze verwachtte van haar tafel, omdat een fooi van 20 procent gebruikelijk is in de Verenigde Staten. Ze onthulde dat haar manager zelfs met de tafel hierover sprak, maar ze vertrokken zonder meer fooi te geven. De meningen online waren verdeeld, waarbij sommigen zeiden dat klanten haar salaris niet zouden moeten betalen, terwijl anderen zeggen dat bezoekers de ‘fooi gewoonten’ van de plaatsen die ze bezoeken zouden moeten leren kennen. De gefrustreerde serveerster zei: ‘Ik heb soms een hekel aan Europeanen. Deze tafel liet net $ 70 achter op een cheque van $ 700 na uren gechild te hebben.

Afbeelding: freepik.com

Manager vraagt zonder resultaat naar meer

Hoewel sommige mensen geen begrip voor haar konden opbrengen, bemiddelde haar manager wel voor haar. Maar zijn inspanningen mochten niet baten. De gasten waren van mening dat ze genoeg tip hadden achtergelaten en het bleef ook daarbij. Volgens haar vroeg de manager aan de gasten wat ze van haar service vonden. Hierop zeiden ze dat enorm tevreden zijn. Vervolgens zei de manager dat een tip van 20% heel normaal is. De gasten reageerden hierop heel laks en vertrokken zonder om meer geld achter te laten.

Bron: dailymail.co.uk

katten

Vrouw eet 1 keer per week zodat haar zes katten geen honger lijden

goederen

Vrouw verdiende € 582.000 aan terugbetalingen voor gestolen goederen uit winkels