in

Deze man verbergt zijn vriendin voor zijn vrienden vanwege zijn eigen schaamte over haar gewicht

schaamte voor gewicht
Beeld: Instagram @maria_sxh

Iedereen heeft het recht om zijn of haar eigen mening te uiten, maar helaas kunnen deze meningen vaak invloed hebben op hoe iemand denkt en voelt. Het is belangrijk dat we in staat zijn om naar anderen te luisteren, maar ook in staat zijn om onze eigen ideeën te vormen zonder ons te laten beïnvloeden. Vooral in de moderne samenleving, waar uiterlijk vaak als belangrijk wordt beschouwd, bestaat het risico dat we ontmoedigd raken door oordelen over ons uiterlijk.

Schaamte over haar gewicht

Alin en Maria vormen een stel, maar voordat ze een gevoel van stabiliteit in hun relatie bereikten, moesten ze strijden tegen talloze vooroordelen die hun relatie beïnvloedden. Ze ontmoetten elkaar via sociale media, maar in het begin wilde Alin alles geheim houden, omdat hij zich schaamde voor het verschil in gewicht tussen hen. Hij was bang dat anderen hem negatief zouden beoordelen omdat hij een vrouw had gekozen die fysiek gezien een groter postuur had dan hij.

De meeste mensen hebben moeite om te geloven dat we verliefd zijn, en anderen vinden het vreemd. Maar de realiteit is dat ik altijd al aangetrokken ben geweest tot volle vrouwen, hoewel Maria de eerste is met wie ik een relatie heb. In het begin vond ik het moeilijk om onze relatie te accepteren. Ik wist dat ik gevoelens had voor Maria, maar ik wilde niet met haar hand in hand lopen of haar aan mijn vrienden voorstellen uit angst voor het oordeel van anderen.

Er was een mentale barrière voor mij, omdat ik dacht dat mensen gemeen zouden zijn. Bijna een jaar lang hield ik onze relatie geheim. Het was geen probleem voor haar, omdat ze eraan gewend was. Maar door de jaren heen besefte ik dat veel mannen juist van ‘curvy’ vrouwen houden, maar er geen relatie mee durven hebben vanwege de angst voor veroordeling. Op dat moment besloot ik dat ik haar niet langer zou verbergen en openlijk met haar zou gaan daten.”

Bron: Curioctopus

Beeld: Instagram @maria_sxh

ramen

Restaurant creëert ramen met eetbare insecten: het resultaat zal je verbazen

kat

Vrouw is ervan overtuigd dat haar kat de reïncarnatie is van haar overleden vader