in

Bootje varen heeft een bizar verloop: oma plots verdwenen

Bootje varen heeft een bizar verloop: oma plots verdwenen
Beeld: YouTube @wbo videos

Tijdens een ritje bootje varen op relatief onstuimig water heeft er een zeer opmerkelijke situatie zich voorgedaan. Een oma, die deel uitmaakte van de groep in de boot, was plotseling niet meer te zien.

Onrustig varen

In een video die circuleerde op het net is te zien hoe de oma heel kalm zit in de boot, terwijl die een onrustige tour maakt door het water. Maar op een gegeven moment begon het onrustiger te worden. Zo onrustig dat de oma zelf niet meer normaal op haar stoel kon zitten. Even leek het erop dat er niet veel aan de hand was. Het leek wel mee te vallen en dat iedereen in de boot veilig is. Maar geheel onverwachts gebeurt iets raars.

Oma verdwenen

Zoals eerder aangegeven begon het zo onrustig te worden dat het de oma niet meer lukt om rustig te zitten. Aan de hand van de video is te zien dat het water op een gegeven moment zeer onstuimig wordt. Nadat de boot een paar keer geconfronteerd geraakt is met een paar golven is de oma plotseling niet meer te zien. In de video is verder te zien dat een van de mannen, met wie de oma in de boot was, een kleine zoektocht op gang zet.

Waar blijft oma?

De hamvraag blijft natuurlijk waar oma naartoe is gegaan. Wie de video bekijkt zal wel merken dat het niet echt duidelijk is of oma in het water gevallen is of anders. Maar de reactie van de man die naar de oma zocht, geeft wellicht antwoord hierop. De man lijkt niet in paniek te raken en kijkt niet in het water. We kunnen dus gelukkig aannemen dat oma niet in het water is terecht gekomen.

Bron: Mancho

Beeld: YouTube @wbo videos

Bestuurder crasht met auto: was doodsbang voor een kleine spin

Nieuwe Netflix-serie doet het nog slechter bij critici dan ‘Resident Evil’