in ,

Dit zijn simpele tips die je kan gebruiken tegen strontvervelende muggen in je kamer

Beeld: Pexels

Ja, we zijn allemaal blij dat het weer zomer is, want je kan dan lekker naar het strand of lekker staan bbq- en, maar de strontvervelende muggen moeten we helemaal niet vergeten in zo een weer. Ja, je valt bijna in slaap en je hoort ineens een hinderlijke muskiet die rondvliegt naast je oor. Best wel lastig hea!!

Natuurlijke tips

Maar eenieder heeft namelijk verschillende manieren om met deze hinderlijke situatie om te gaan. Wij hebben enkele natuurlijk tips die je kunnen helpen om snel van deze muggen af te komen. En ja, wie weet wordt je de volgende dag heel erg uitgerust wakker en ook nog zonder muggen bulten.

1. Knoflook

Je kunt de teentjes van de knoflook uitpersen en daarna in water koken. Vervolgens kan je het goed rond sprayen in je huis.

2. Citroen en kruidnagel

Hiervoor moet je een citroen door het midden snijden en de kruidnagel dan aan beide zijdes prikken.

3. Lavendel

Om de muggen weg te jagen kan je jezelf insmeren met lavendelolie en ook gedroogde lavendel zakjes in je kussensloop stoppen. Je kan het oog rond sprayen in je kamer of een diffuser plaatsen op je nachtkastje.

Free Closeup of spotted mosquito with thin legs and proboscis sucking blood on skin with hairs of faceless person Stock Photo
Beeld: Pexels

4. Rozemarijn

Je kan de muggen ook wegjagen met takjes rozemarijn. Het enige dat je moet doen is de takjes aansteken met een vuurtje en het in alle hoeken van je huis rondbrengen.

5. Basilicum

Ja, basilicum plantjes kan je namelijk ook gebruiken. Het is ook een plant die ervoor ervoor zorgt dat de muggen wegblijven.

Bron: Beautify

Beeld: Pexels

Dit zijn 5 verassende dingen die invloed kunnen hebben op je geestelijke gezondheid

In deze Pods kan je nu slapen voor $ 900 per maand om Melbourne’s huurcrisis te ontsnappen