in

Vrouwen gaan aan boord van een vliegtuig om te ontdekken dat hun toegewezen plaatsen niet bestaan

Vakantiegangers hebben al te maken gehad met rijen tot aan de parkeerplaats, suggesties om hun koffers een dag eerder af te geven en sommige vliegeniers hebben zelfs besloten om te gaan zingen in een poging om de zomersfeer levend te houden. Maar wat zou je doen als je urenlang in de rij had gestaan om aan boord van een vliegtuig te gaan en erachter te komen dat je stoelen er niet eens waren?

Niet aanwezig

Daisy Barr en haar vrienden slaagden erin het vliegtuig te halen, maar toen ze aan boord gingen, bleek er iets niet in orde te zijn. De groep had stoelen gereserveerd op rij 26. Maar de rij was niet bezet door andere passagiers, of in slechte staat en vies, maar gewoon, niet aanwezig. Onder begeleiding van de enige geschikte muziek voor zo’n uitdaging de Mission Impossible theme, movie trailer mix legde Daisy de verwarde gezichten van haar vrienden vast, waarbij er één zelfs genoegen nam met een plaatsje op de grond. In de commentaren verduidelijkte Daisy dat zij en haar vrienden ‘niet rechtstonden tijdens de vlucht’. Ze beweerde echter dat ‘niemand’ hen hielp om ‘een paar lege stoelen’ te vinden en dat ze blij mocht zijn dat er überhaupt lege stoelen waren.

@ohteehee #stitch with @daisybarr1 I need to know what happened next! #fyp #foryoupage ♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) – Dominik Hauser

De video

De post heeft sindsdien meer dan een miljoen views, 100.000 likes en honderden reacties verzameld. Andere gebruikers hebben gereageerd op de post in een mix van reacties, sommige verontwaardigd over het incident, anderen beweren soortgelijke situaties te hebben meegemaakt en de meeste vinden het gewoon absoluut hilarisch. Eentje zei: “Het feit dat hoeveel mensen van de luchtvaartmaatschappij je stoelnummer hebben gezien en ze je toch in het vliegtuig laten.” Een tweede grapte: “Volgende keer, vlieg met mij mee.”
Een laatste suggereerde dat easyJet de rij had weggehaald “om met minder personeel te kunnen vliegen”.

Vorige maand onthulde de luchtvaartmaatschappij namelijk dat ze van plan was stoelen te verwijderen om met minder bemanningsleden te kunnen vliegen, te midden van personeelstekorten. Het is echter niet bekend of dit het probleem was op de vlucht van Daisy. In een verklaring, vertelde easyJet aan LADbible: “Er is deze zomer om operationele redenen een verandering geweest in de stoelconfiguratie op sommige vliegtuigen en daarom hebben we deze klanten nieuwe stoelen toegewezen en ze vlogen zoals gepland.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok

Bewezen: Vrouwen letten op veel dingen wanneer ze een man ontmoeten

Slapen met een ventilator aan de hele nacht kan verschrikkelijk voor je zijn