in

LOLLOL WTFWTF

Man weigerde van stoel te wisselen voor ouder echtpaar in vliegtuig omdat hij ‘extra betaalde om daar te zitten’

echtpaar
Beeld: Unsplash & Pexels

Een man weigerde in een vliegtuig van stoel te wisselen voor een ouder echtpaar omdat hij ‘extra betaald had om daar te zitten’.

Echtpaar in vliegtuig

Nu kan vliegen, zelfs in de beste tijden, een heel gedoe zijn met schreeuwende baby’s, onbetrouwbare toiletvoorzieningen aan boord en de chaos van duty-free fanaten, dus het is begrijpelijk dat het laatste waar iemand van ons mee te maken wil hebben een last-minute stoelruil is. Dit was echter precies het geval voor een kerel die het verzoek van een ‘oud koppel’ om zijn stoel te krijgen botweg afwees en hij heeft een vrij goede reden waarom.

De man ging naar Reddit om de ongemakkelijke ontmoeting te delen en gaf de post de titel: “Oud koppel probeert onze stoelen in te nemen in een vliegtuig”. Hij begon met uit te leggen dat hij en zijn partner een reis van drie maanden over de hele wereld gepland hadden. Hun eerste vlucht, vanuit Nieuw-Zeeland, duurde maar liefst 12-13 uur, dus de man nam van tevoren wat extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de reis zo aangenaam mogelijk zou verlopen. “We boekten en betaalden voor onze vluchten en ik voegde de ‘premium economy’-stoelen toe omdat ik 1 meter 80 ben en de extra beenruimte wilde,” ging hij verder.

echtpaar
Beeld: Pexels

Premium economy seats

De ‘premium economy seats’ kostten uiteindelijk ’60 dollar extra’, maar hey – ik denk dat je geen prijs kunt zetten op comfort en niet geplaagd worden door ondraaglijke beenkramp voor de helft van een hele dag. Hij legde verder uit dat de vlucht in kwestie met Air New Zealand was – een luchtvaartmaatschappij die een scherm heeft waarop de ‘naam van de passagier wordt weergegeven wanneer je bij je stoel komt’. De jetsetter en zijn partner gaan aan boord van het vliegtuig, maar merken dat hun stoelen zijn ingenomen door een ander stel. “[We] vinden onze stoelen en daar zit een ouder stel (midden 70). Ik vraag hen of ze verward waren met hun stoelnummers,” schrijft de man. “Dat hadden ze niet.”

Hij liet ze vervolgens zijn ticket en stoelnummer zien en ‘wees naar mijn naam op het scherm’. “Ze vroegen me toen om op hun stoelen te gaan zitten, die 10 rijen terug waren,” schreef de man, eraan toevoegend dat er ‘geen beenruimte’ was in de voorgestelde nieuwe stoelen. Vervolgens vertelde hij over de volgende interactie die hij had met de ‘oude mensen’ en het is zeker niet de soepelste in de wereld. Hij legde het gesprek uit en begon “jullie willen dat ik op jullie stoelen ga zitten?

Ja, er is genoeg beenruimte in mijn stoelen omdat ik ervoor betaald heb. Ik zal je helpen je tas te verplaatsen als je dat nodig hebt.” Op dat moment voegde een stewardess zich bij het tafereel nadat ze had opgemerkt dat de rij in het gangpad ‘lang’ werd. Volgens de herinneringen van de Reddit-gebruikster vertelde het oude koppel haar: “Deze man wil dat we van plaats veranderen!”, waarop het personeelslid zei dat ze terug moesten gaan naar hun ’toegewezen plaatsen’. De man legde uit: “Hier is mijn ticket, deze mensen zitten op mijn plaatsen. Ik heb extra betaald omdat ik beenruimte nodig heb.”

Verhuizen

De stewardess zei toen tegen het oude stel: “Neem me niet kwalijk, u zult naar uw eigen stoelen moeten verhuizen, want u hebt niet voor deze stoelen betaald.” Het oude koppel ging nog een stapje verder en vroeg het personeelslid of ze ‘een upgrade konden krijgen’ na de hele beproeving waarop ze te horen kregen dat het een ‘volle vlucht’ was en ‘niet mogelijk’.

Begrijpelijkerwijs was het oude stel teleurgesteld en gaf het een ‘Pikachu-gezicht’, zoals de Reddit-gebruiker het noemt. Dit is eigenlijk een internetmeme die een uitdrukking uitbeeldt die er allesbehalve blij uitziet. “Ik kreeg wat stinkogen van andere mensen tijdens de vlucht,” concludeerde hij. “Ik heb betaald voor de extra beenruimte en ik heb het nodig.” Wat vind jij ervan?

Bron: Ladbible

zorgverlener

“Zorgverlener betrokken bij ongepast gedrag met patiënt op parkeerplaats: verlaat de plaats nadat de patiënt onverwachts overlijdt”

viraal

Man die een blikje frisdrank opent met een ander blikje gaat viraal