in

Boer die door klimaatactivisten werd lastiggevallen bedenkt een creatieve manier om ze weg te sturen

Boer die door klimaatactivisten werd geteisterd zet ze op een creatieve manier schaakmat
Beeld: YouTube @ DailyPicksandFlicks

Het milieu is tegenwoordig constant een van de actuele topics. Toch hebben we op de een of andere manier nog steeds mensen die klimaatverandering ontkennen. Activisten spelen hierbij een belangrijke rol om bewustwording over klimaatverandering aan te wakkeren. Alhoewel activisten goed werk verrichten, mag het nooit zo zijn dat ze een last zijn voor andere mensen. Kijk maar naar deze activisten die het leven van deze onschuldige boer zuur hebben gemaakt.

Boer die door klimaatactivisten werd geteisterd

Enige tijd hebben milieuactivisten het recht in eigen handen genomen. In een poging hun stem te laten horen over klimaatverandering, hebben ze een locatie van een boer uitgekozen. Dit vond de boer niet leuk en vroeg de groep om zijn plek te verlaten. Ze gingen het privéland van de boer binnen zonder toestemming om te demonstreren. De groep zette grote tenten op om hun activiteiten voort te zetten. De boer die de actie van de activisten niet kon waarderen, maakte dit ook duidelijk. De situatie ontwikkelde zich zodanig dat de boer creativiteit aan de dag moest leggen.

Beeld: YouTube @ DailyPicksandFlicks

Op een creatieve manier schaakmat

Zoals eerder aangegeven gaf de boer aan de groep activisten aan dat hij het niet leuk vond dat ze op zijn terrein demonstreren. Dit had hij netjes voorgelegd aan hun, maar ze weigerde om te vertrekken. Nadat de oudere man genoeg had van de actie, besloot hij op een andere manier zijn zin te krijgen. De boer haakte een enorme tank aan de achterkant van zijn tractor, reed rond het gebied waar de demonstranten hun kamp hadden opgezet en besproeide de hele plaats met verse plas en uitwerpselen. Los van het verwijderen van de ongewenste gasten zorgde hij ook voor de bemesting van zijn land eerder dan gepland. Voortaan zullen deze demonstranten wel twee keer nadenken voordat ze zich zonder vergunning op privéterrein vestigen.

Bron: Thelaughclub

'Niet iedereen steunt onze transrelatie'

Trans koppel onthult: ‘Niet iedereen steunt onze trans relatie’

Model de bak in voor het plaatsen van 'expliciete' content op online platform

Model de bak in voor het plaatsen van ‘expliciete’ content op online platform