in

Angstige momenten voor pretpark gasten als ze vast komen te zitten in achtbaan

Angstige momenten voor Alton Tower's gasten als ze vast komen te zitten in achtbaan
Screenshots Twitter

Terwijl er in het Verenigd Koninkrijk de heetste dag is genoteerd, zijn er een paar mensen vast komen te zitten in een achtbaan. Ze waren gedwongen om op de niet normale manier de achtbaan te verlaten. Dit moesten ze namelijk doen door een trap van 65 voet lang naar beneden te zakken. Op zo een hete dag is het altijd een goed idee om binnen te blijven. Maar als je daarvan niet overtuigd was, dan zou dit verhaal je misschien van gedachten doen veranderen.

Angstige momenten en de hitte

Om een beeld te geven van het voorval: het gaat hier om een achtbaan waarbij je hoog in de lucht meegevoerd wordt, waarna je een ijzingwekkende val van 180 voet naar beneden maakt. Dit alles heeft langer geduurd omdat de passagiers vast kwamen te zitten. De achtbaan had namelijk een mankement. Dean, die tot een van de passagiers behoorde, deelde het geval op zijn Twitter account. “Dean legde alles van de angstige momenten vast en bevestigde dat de passagiers veilig van de achtbaan naar beneden zijn gebracht. Dit zal zonder meer een lange reis zijn geweest door de hitte. 

YouTube kanaal: The Independent

Goed opgevangen

Een functionaris van het pretpark reageerde op het incident door aan te geven dat de achtbaan normaal functioneerde: “De achtbaan functioneerde normaal. Geheel in lijn met onze procedures zijn de gasten goed opgevangen en hebben we ze voorzien van water, eten en petten. Ze hebben daarna genoten van de verschillende attracties van het pretpark. Hun veiligheid was op geen enkel moment in het geding.”

Onbegrip voor actie

De gasten hebben op de heetste dag een lange weg naar beneden moeten maken, maar hadden tenminste een pet op.  Toch kon niet iedereen begrip opbrengen voor deze pretgangers. Dit was duidelijk te merken aan de verschillende reacties op Twitter. Iemand reageerde als volgt: “Heeft ze mooi beet. Leuk om naar een bezoek te brengen aan de Alton Towers in zo een weer. Bezoeker van Alton Towers genoodzaakt om naar beneden te zakken vanaf een achtbaan.”

Bron: ladbible.com

Kijkers voelen zich vervloekt na het kijken van duistere Netflix-horror

Mannen worden volgens de wetenschap pas volwassen als ze 40 worden