in ,

Brad Pitt draagt een ​​rok naar Bullet Train première

Beeld: YouTube @extratv

Brad Pitt ging in stijl naar de Duitse première van zijn nieuwste film terwijl hij een rok droeg, nadat hij de zwarte stropdas had gedumpt om op de rode loper te lopen in een zwierig, knielang nummer.

Brad Pitt in een rok

De acteur heeft ongetwijfeld een wijs besluit genomen door gisteren zijn benen te strekken in Hotel Adlon in Berlijn. Het valt niet te zeggen of zijn keuzes waren geïnspireerd door verstandig, seizoensgebonden comfort of gewoon #fashion. Zijn zwarte midi-rok was gecombineerd met een bijpassend jasje, button-down shirt, zwarte laarzen en een zonnebril.

Bullet Train

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Kotaro Isaka, volgt Bullet Train een dodelijke huurmoordenaar (Pitt). De huurmoordenaar probeert een missie uit te voeren met de snelste trein ter wereld.

Een synopsis van Sony zegt: “In Bullet Train schittert Brad Pitt als Ladybug. Hij is een ongelukkige huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk vreedzaam te doen na te veel ontspoorde optredens. Het lot kan echter andere plannen hebben, aangezien Ladybug’s laatste missie hem op ramkoers zet met dodelijke tegenstanders van over de hele wereld. Allemaal met verbonden, maar tegenstrijdige doelen op ’s werelds snelste trein.
“Het einde van de lijn is nog maar het begin in deze non-stop thrill-ride door het moderne Japan van David Leitch, de regisseur van Deadpool 2.” Bullet Train kan je vanaf 5 augustus bekijken in de bioscoop. De trailer kan je hieronder bekijken:

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @extratv, @ Sony Pictures Entertainment

Deze zuinige moeder laat haar gezin geen wc-papier gebruiken

Dit zijn 10 innovatieve ideeën over het oplossen van problemen