in

Koppel op 40e verdieping geschrokken door klimmer voor hun raam zonder veiligheidskabel

Koppel op 40e verdieping opgeschrikt door hoogbouw beklimmer!
Beeld: Facebook @ Idegenvezetés London

Een koppel dat op de 40e verdieping van een wolkenkrabber verbleef, was geschokt toen ze om zes uur ’s ochtends uit hun raam keken en een man aan de andere kant zagen. Hij was bezig het Londense gebouw waarin ze verbleven te beklimmen op blote voeten.

Koppel opgeschrikt

Paul Curphey was samen met zijn partner Treasaidh, toen ze plotseling iemand door het raam naar hen ‘zwaaiden’. Gezien het feit dat ze zich op de 40e verdieping bevonden, was het begrijpelijk dat het paar behoorlijk verrast was door het zien van de man. Maar ze zeiden dat ze het niet konden nalaten hem aan te sporen zijn reis door het gebouw te voltooien. Paul, 52, zei: “Hij verscheen, zwaaiend bij het raam, 40 verdiepingen hoog, op zich al heel hoog om het zo te zeggen. “We konden hem niet helpen, maar spoorde hem wel aan om zijn missie te voltooien. Hij glimlachte, zwaaide en had de tijd van zijn leven.” Paul zei verder: “Mijn partner dacht dat ik alles uit de kast had gehaald en erin geslaagd was een man een doos melk te laten brengen voor haar verjaardag.”

Man die wolkebrabber beklimt

Er werd gerapporteerd dat de klimmer een man was genaamd Adam Lockwood, die eerder een lachende selfie van zichzelf had gedeeld terwijl hij aan de rand van het 310 meter hoge gebouw stond. Hij stond terwijl hij zichzelf tagde bij “The Shard” zoals de wolkenkrabber bekend staat. Lockwood is een beruchte vrije klimmer, die eerder het 262 voet San Siro Stadium in Milaan heeft beklommen. Verder heeft hij ook pull-ups uitgevoerd aan het einde van een 1115 voet hoge balk bij een elektriciteitscentrale in Kroatië. Verder heeft hij zich ook voorgedaan als een arbeider om voorbij de beveiliging te komen bij een 1.200 voet kraan in Dubai. Zo te zien is heeft hij dus verschillende hoge gebouwen in zijn portfolio staan!

Bron: ladbible

Beeld: Twitter @ Cristo

Heeft man die zichzelf tot een alien transformeerde spijt van zijn keuze?

De donkere alien heeft spijt van zijn transformatie

Jongen die zijn hele gezicht tatoeëerde heeft nu spijt ervan

Jongen die zijn hele gezicht tatoeëerde, heeft nu spijt ervan