in

Man die een blikje frisdrank opent met een ander blikje gaat viraal

viraal
Beeld: TikTok

Sommige mensen zijn gewoon een schat aan nuttige informatie. Een van die mensen is TikTok ster Jordan Howlett, bekend als @jordan_the_stallion8.

Viraal

Deze week deelde de social media influencer een hack die eigenlijk best nuttig is. Howlett maakte zijn video als reactie op gebruiker @knowledgesaurus, die had gevraagd: “Wat is iets waar je laat in je leven achter bent gekomen dat je eerder had moeten weten, maar dat je gewoon niet hebt gedaan?” “Dus als jullie naar de onderkant van een frisdrankblikje zouden kijken, dan zie je dat het hier een extra kleine ronde rand heeft,” begon hij.

De bedenker zei dat toen frisdrankblikjes voor het eerst werden uitgevonden in 1938, ze er niet zo uitzagen als nu. “Wil je weten waarom?” vroeg hij. “Omdat deze frisdrank multifunctioneel is, wat betekent dat je de ene op de andere kunt stapelen en kunt gebruiken om de andere frisdrank te openen.” Vervolgens demonstreerde hij hoe je het blikje frisdrank kunt openen met de onderkant van een ander blikje. “Het is geen toeval dat ze allemaal op elkaar stapelen”, zei hij. “Dus als je net je nagels hebt gedaan [en] je wilt ze niet verknoeien of het doet pijn aan je vingers om te proberen ze zelf te openen, neem dan gewoon een blikje frisdrank, leg het bovenop en open het met een ander blikje frisdrank,” zei hij. “Probeer het uit,” zei hij voordat hij zijn video beëindigde.

@jordan_the_stallion8 #stitch with @knowledgesaurus #fypシ ♬ original sound – Jordan_The_Stallion8

Slimme hack

Mensen in de comments waren net zo onder de indruk van de slimme hack. “Mijn kaak ligt op de grond, meneer,” zei iemand. “Niet dat ik meteen naar de koelkast ren om blikjes frisdrank te pakken,” merkte iemand anders op. “Ja, ik probeer dit later op het werk,” deelde een ander. “Ik ben stewardess en doe constant mijn vingers pijn of breek mijn nagels hierdoor.”

Anderen zeiden dat de TikToker hen meer had geleerd dan een formele opleiding ooit had gedaan. “Ik heb meer van Jordan geleerd dan ik ooit van school heb geleerd,” zei iemand. “Elke keer dat ik op deze pagina kom, leert hij me iets nieuws. De man heeft meer voor me gedaan dan alle 13 jaar school,” voegde een ander eraan toe. We kunnen niet wachten om te zien waar de School van Jordan The Stallion mee komt.

Bron: Ladbible

echtpaar

Man weigerde van stoel te wisselen voor ouder echtpaar in vliegtuig omdat hij ‘extra betaalde om daar te zitten’

momenten

Man documenteert per ongeluk zijn laatste momenten op camera