in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw met een hoge libido onthult het moment waarop ze haar dieptepunt bereikt

Vrouw met een hoge libido onthult het moment waarop ze haar dieptepunt bereikt
Beeld: Instagram @belindalove_coach

Een vrouw met een hoge libido en Bachelor deelneemster heeft gesproken over het hebben van seks met 700 mannen. Ze sprak ook over het precieze moment waarop ze wist dat ze de bodem had bereikt.

Hoge libido

Tegenwoordig noemt Belinda “Love” Rygier zichzelf een “Intuïtieve Liefdesvertrouwen Coach”. Ze heeft zich opengesteld over haar schokkende verleden als een manier om mensen te helpen die worstelen met pijn en trauma. Toen ze zwaar verslaafd was aan seks, voelde ze dat seks de grootste prioriteit had. Het maakte niet uit of ze iets routinematigs deed als boodschappen doen. Tijdens een recent interview zei ze dat ze tijdens zulke winkeluitstapjes een man ziet en zich afvraagt of hij interesse heeft om met haar naar bed te gaan. Ze vond de meeste van haar seksuele partners, zowel mannen als vrouwen, in bars en nachtclubs. Belinda moest vaak haar vrienden dumpen om iemand te vinden om mee naar bed te gaan.

Ze zei ook dat ze niet wist wat voor persoon ze was. In die tijd, zodra ze naar buiten liep, ging ze op zoek naar een hete vent. Belinda werd seksverslaafd, omdat het het enige was waardoor ze zich geliefd voelde. Ze miste liefde in haar leven. Na verloop van tijd bleef het aantal mensen met wie ze had geslapen stijgen. Ze eindigde ook een paar keer als minnares. Destijds vond ze het “opwindend” dat een man het risico nam zijn huwelijk te ruïneren om bij haar te zijn. Tegenwoordig is ze niet trots op zulke relaties. Ze begrijpt dat ze andere mensen kwetste.

Hele leven omgooien

Ze wist dat ze haar leven als seksverslaafde moest omgooien toen een van haar vele seksuele partners haar mishandelde. Belinda voelde zich hulpeloos. Ze kon geen aangifte doen, omdat ze bang was dat ook zij in de problemen zou komen. Tijdens de relatie werd ze van de trap geduwd en opgesloten in de garage. Ze vermoedde dat haar hand was gebroken, en ze had ook een blauw oog.

Toen ze naar haar werk ging, werd haar gevraagd naar huis te gaan. De politie kwam ook en vertelde haar dat ze beiden beschuldigd konden worden van huiselijk geweld, omdat de man ook een schram had, die hij opliep toen ze hem van haar af probeerde te krijgen. De nare ervaring inspireerde haar om haar leven om te gooien. Ze begon met counseling en zelfontwikkelingswerk. Daardoor kon ze afrekenen met haar afgeronde jeugdproblemen en een vermijdende gehechtheidspersoonlijkheid. Als gevolg daarvan leidt ze bootcamps in een poging slachtoffers van trauma’s te ondersteunen.

Bron: Thoughtnova

Beeld: Instagram @belindalove_coach

Vrouw door buren gewaarschuwd broek aan te trekken middels een brandbriefVrouw door buren gewaarschuwd broek aan te trekken middels een brandbrief

Vrouw krijgt briefje van buren met lastig verzoek: “doe alsjeblieft een broek aan”

Outfit bruidsmeisjes zorgt voor opschudding: Onbehoorlijk en niet mooi!

Outfit bruidsmeisjes zorgt voor opschudding: Onbehoorlijk en niet mooi!