in

Vader geschokt als zoon Alexa gebruikt om een bubbelbad en bijna $1,000 aan speelgoed te bestellen

Beld: Instagram/Pexels

Een Amerikaanse vader leerde een waardevolle les toen zijn vijfjarige zoon Alexa gebruikte om duur te gaan winkelen voor speelgoed en een bubbelbad.

Bubbelbad en speelgoed bestellen

Elke ouder weet dat kinderen vaak bedelen om allerlei speelgoed, snacks en andere dingen waar hun oog op valt, maar omdat de ouders het geld hebben, is het meestal makkelijk om nee te zeggen tegen de verzoeken. Helaas hebben TikToker en vader Tucker Bohman echter op de harde manier geleerd dat technologie het voor kinderen tegenwoordig een stuk makkelijker heeft gemaakt om alles te krijgen wat hun hartje begeert. In een online gedeelde video onthulde de vader dat zijn vijfjarige zoon het op zich had genomen om allerlei nieuwe aankopen aan te vragen – alleen in plaats van zijn ouders te vragen, ging hij rechtstreeks naar Alexa. Het apparaat was gekoppeld aan de Amazon-account van zijn ouders, wat betekende dat hij alles wat hij wilde aan het mandje kon toevoegen voordat de bestelling werd verzonden.

Bohman onthulde dat zijn zoon voor bijna $1.000 (£800) aan speelgoed had gekocht, plus een bubbelbad van $500 (£400). Want soms moet je gewoon achterover leunen en ontspannen na een lange, zware dag als vijfjarige. Bohman’s Amazon account onthulde dat alle aankopen van zijn zoon de komende dagen zouden arriveren, terwijl opnames van Alexa de twee uur durende shopping spree in actie lieten zien. “Alexa, geef me een monstertruck die drieëntwintig centimeter van de grond springt,” zei de jongen in één clip.

Waarschuwing

In een andere clip vroeg hij het apparaat om ’45 spidey walkie talkies’ aan zijn winkelwagentje toe te voegen en in een derde clip vroeg hij om een ‘klein bubbelbad’. Het jongetje liet zijn fantasie de vrije loop als het op winkelen aankwam, want hij leek op een missie om zijn eigen waterpark in te richten met een ‘lazy river’ en ‘112 waterglijbanen’, en hij waagde zich ook in de ruimte met een ‘rakettenschip’ dat ‘vijf biljoen mijl per uur’ ging.

Gelukkig kon Bohman de bestellingen van zijn zoon zien en annuleren voordat hij uiteindelijk honderden dollars moest betalen voor verschillende glijbanen, raketschepen en bubbelbaden, maar hij drong er bij andere ouders op aan om zijn ervaring als waarschuwing te gebruiken. “Ouders: zorg ervoor dat je stemaankopen uitschakelt op je Alexa App zodat dit je niet overkomt,” zei hij. Hoewel Bohman’s beproeving niet eindigde in een totale ramp, gaf hij toe dat hij spijt had dat hij het bubbelbad had geannuleerd. Om eerlijk te zijn was het waarschijnlijk een goede manier geweest om de stress van het bijna verliezen van 800 pond aan een vijfjarige weg te nemen.

short

Deze short maakt het mogelijk voor vrouwen om te plassen: “Het is een handige oplossing”

echtpaar

Echtpaar geschokt na ontdekking van honderden flessen rum verborgen achter muren huis