in

LOLLOL WTFWTF

Oplichter opgelicht door vrouw aan wie hij € 3416.70 vraagt

Oplichter opgelicht door vrouw aan wie hij € 3416.70 vraagt
Beeld: Twitter @deathtospinach

Op het internet zijn oplichters voortdurend aan het proberen hoe ze hun slag kunnen slaan. Soms lukt het helaas om mensen op te lichten, maar soms niet. Om geen slachtoffer te worden van een oplichter, is het belangrijk om alert te zijn. Een vrouw die onlangs door een oplichter is benaderd was alert en meer.

De oplichter en de vrouw

De oplichter is een man die zich voordeed als Zeltinis. Volgens hem is hij werkzaam op een olieplatform midden in de zee. De vrouw die geconfronteerd geraakt is met de streken van de oplichter is Becky Holmes. Becky ontving voor het eerst een bericht van Zeltinis waarin er stond: ‘Hoi Becky, hoe gaat het met je vandaag? Fijn weekend.’ Na een paar keren te hebben gechat, zei Zeltinis aan Beky dat hij dringend € 3416.70 nodig had. Dit zou hij gebruiken om te betalen voor zijn vakantie. Betalen voor je vakantie was iets wat volgens hem zo geregeld was bij het bedrijf waar hij werkte. Het geld kon hij zelf niet betalen, omdat zijn rekening geblokkeerd was. Omdat deblokkeren zou betekenen dat hij naar huis moest vertrekken, had hij iemand nodig die hem dat geld kon voorschieten.

Oplichter opgelicht

Becky kon ervoor kiezen om zijn bericht te negeren, maar ze speelde het spelletje mee. Becky zei aan de oplichter, ik kom je ontmoeten. Maar de oplichter gaf aan dat je alleen per boot de plek kon bereiken. Becky stuurde hem een foto waar ze te zien is in een boot. De oplichter begon daar al huiverig en bang te worden dat Becky daadwerkelijk de zee op ging om hem te ontmoeten. Daarna zei de oplichter dat ze in principe een helikopter nodig had in plaats van een boot. Ook hierna stuurde Becky hem een foto waar ze te zien is in een helikopter. De verwarring bij de oplichter was compleet nadat hij meerdere huiverige berichten stuurde om Becky te stoppen met wat ze doet. Wat hij niet wist, is dat als die foto’s wat ze stuurde eerder vastgelegd zijn. Becky is dus nooit onderweg geweest.

Bron: ladbible

Beeld: Twitter @deathtospinach

Experiment: Vreemde man bekostigd boodschappen volledig als die wordt geholpen

Man bekostigt boodschappen van vreemde mensen als hij hulp krijgt

Moeder van 6 deelt haar bizarre regels